Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ma pakun et siis starteris kinldasti viga , pendiks võib P**ruvahel olla ,
    äkki ei sa juhtmega korralikult ühendust kuskilt vms ?
    võiksid kuidagi starterit kontrollida , võtta maha ja proovida otseühendust kudiagi :roll:

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Starter on korras, testitud aku pealt.. Toimib ilusti.

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Starterit tühjalt lased on oht laiali lasta.

4. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    no äkki siis midagi variatoriga ?

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mul hetkel variaator lahti, ei paista küll et midagi kahtlast.

6. jannu01

jannu01 New Member

51
    0
    0
    ise sõidan iga päev tööle ja tagasi enda võrriga (rolleriga siiski:p). seisab teine väljas kuuris kus pole eriti tubased tingimused.
    viimastel päevadel on kergelt pirtsutanud käimaminek, aga mul viga õlis (paks külmast) ning akus.
    piisavalt kicki peksta, küll ta läeb :D
    K.a täna, -32 kraadiga läks. ok, toksisin seda kicki ikka oma 10min aga siiski.

7. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mul ka samal alal küsimus.
    Mul sai ka roller tuunitud ja remonditud, ning kõik sai õieti kokku pandud. Käima ta õieti ei tahtnud minna, aga trellist läks küll. Kui tööle läks kõik töötas laitmatult. Segu paigas, töötas ilusti kohapeale, kui gaasi andsin ei poonud ega puterdanud. Roller käis siis oma 15min kohapeal ja siis suretasin välja. Pärast proovides enam ei läinud käima ja enam ei saanud proovida ka, kuna lõhkusin trelli ära. Järgmine päev ostsin kick süsteeemi ja panin peale. Siis tagusin rollerit ja läks pikapeale isegi käima ja kui garaažist välja tulin suri välja. Peale seda enam ei tahtnud käima minna. Proovisin ja tagusin mõnda aega ja läks isegi käima, läksin siis sõitma ja täpselt 250m sai sõidetud kui tegi gaasi andes jõrrrr, aga tühikäigul töötas. Tegi veel paar jõrri ja suri väljagi. Enam käima ei läinud (ega väga ei proovinud ka).
    Järgmine päev proovisin, läheb käima mõneks sekundiks ja sureb välja ära (gaasiga jamades ka).
    Kas automaat toores ei ole läbi??

8. skedipark

skedipark New Member

220
    0
    0
    küttega mingi jant sul jah, saab vähe kütet ja palju õhku. Kontrolli vaakum üle! 8)

9. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Eile panin rollerile mootori alla ja hakkasin käivitama ja roller käivitus. 8) Siiani pole aru saanud mis viga oli. :roll:

10. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Ehh , :eek: mis siis nii lihtsalt ei läinud ja pärast läks ? :eek: :p

11. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ilm on viimased päevad soojemaks läinud, või ma pakun et viga kadus ainult hetkeliselt ära.

12. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Proovin täna, et kas mul ka endaoma käivitub.

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kui sul k2ivitub , siis loodan et mul ka k2ivituks :D sest võrus ja valgas peaaegu sama külm :D

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Käivituski :p Aga mul jama seguga, liiga rikas. Saab sõita paarsada meetrit, siis jälle vait ja küünal süsimust, kohapeal töötab ilusti.
    Aga mul muidu düüs 90, silinder 84cc ja koonusfilter. Kas düüs on tõesti suur?? Või viga automaattoores?

15. Z0ne

6,380
    1
    38
    Mis mõttes vait? Lihtsalt gaasi andes vaikselt kooleb ära või laksult sureb välja?
    Automaattoores PIIKS läheb siis on ta avatud asendis - rikas.

16. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ta nagu gaasiga mängides sõidab. Kui hakkab välja surema, siis mängin õrnalt gaasiga ja töötab. Siis gaas põhja ja rebib edasi. Aga segu on rikas, kuna küünla tõmbab süsimustaks. Aga ma proovin originaal düüsiga, vaatan mis teeb.

17. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    karpa nõela istutamisest ei aita ?

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Homme proovingi nõelaga mängida. Kui ei aita tuleb väiksem düüs panna.

19. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Proovisin täna nõelataset muuta, aga ei saagi, sest sellisel sital karpal nagu mul on seda teha ei saagi.
    Aga kui täna masinat vaatama läksin, käivitus teisest löögist. Gaasi annan sureb välja. Kohapeal töötab ilusti, aga kui gaasiga jamada siis ei sure välja, aga pooma hakkab. Poob ja tundub nagu segu oleks vaene, aga ei ole sest täis tõmbab ja küünla lööb mustaks. Mis jama see olla võib ???

Teine jama veel, vänt nussib. Vänta lüües annab üle ja kõriseb. Võtsin kõik varika kaane maha ja vaatasin, aga kõik oli korras, nukid polnud millegil kulunud ja kõik oli OK.
    Mis kuradi nuss värk see mul on???

20. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    2kki peakksid just suurema dyyse panema ? Kui v2he kytet peale saab vms ? :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte