Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ei tegelt ta saab just palju kätte kui küünla lööb mustaks. :roll:

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kõriseb siis ka kui mootor töötab? Kui jah siis kas midagi kickist käib vastu, pendiks käib vastu taldrikut või väntvõlli laagrid läbi(pigem käib midagi vastu).
    Poomisel ning uputamisel on raske vahet teha, kui pole õrna aimugi kumb võiks olla.
    Küünal muutub mustaks ka tühikäigul tiksudes, kuna tühikäigul on rikas segu(peabki). Kui poob siis läheb hääl valjemaks, uputades on tuhmim ning vaiksem hääl.
    Keera õhufilter maha ning proovi siis kas töötab paremini või hullemini, paremini siis vaja kindlalt väiksemat düüsi ja korras.

3. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mootor käib siis ei kõrise. Kui vänta löön siis annab nagu üle ja kõriseb, kuigi kõik nuudid ja nukad on korras. :|
    Peal on mul muidu koonukas. Aga ma homme proovin, võtan siis koonuka otsast ära.
    Aga ma ei saa sellest aru, mis mul selle kick süsteemiga järsku juhtus. Kõik korras muidu aga annab üle ...

4. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kui annab üle siis pole korras.
    Mingi väike võimalus et käbi ei liigu piisavalt kiiresti välja vms, aga kahtlen. Võta käbi välja ja tee mingi kaltsuga veidi puhtamaks.
    Väike info ka ns teadmiseks, kui kicki liialt õlitada, ei tule käbi tagasi. Kui kick liiga sitane(tingimusel et vedru korras), ei tule kick tagasi üles hästi.

5. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Eks selle kick värgi saab vast ikka korda ma loodan.
    Aga kas segu võib siis rikas olla, kui gaasi andes sureb välja, summutist tuleb selliseid tuhme pauke, hääl on vaiksem ja mahedam, ning küünla lööb mustaks ja käivitub halvemini ???

6. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ongi, paugud on sellest et uputab mootori üle, küünal ei toimi ning peksab segu summutisse, kus lõpuks süüdatakse see segu põlema.
    Käivitub halvemini pigem mõne teise asja pärast, kuna ilma gaasi andmata ei loe tava düüs midagi.

7. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Okei tänud! Homme ostan väiksema düüsi.

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Roller käivitus ka täna. Polnud probleemi. Hetkel sissesõidu aeg, pole gaasi andnud ega midagi, aga raibe hakkas tossama. Rõngad said nii peale nagu õpetuses kirjas. Roller on ainult koha peal tiksunud oma ette.. Miks ta tossama hakkas, ma ei saa aru...

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Äkki pole toss, vaid aur ??
    Aga kas sai ülesse hõbedase äärega rõngas, ja keskele pruuni äärega rõngas?

10. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    See nüüd aur küll ei ole, sest see selline sinkjas.
    Ülesse sai hõbedase äärega ja keskele pruuniga.

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Vaata, ega küünal must ja õline pole.

12. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kle , ma pakun et se ikkagi norm et külma mootoriga tleb veidi tossu ! :roll:
    Aga kui mingi hullult või kuhjaga siis jhm midagi valesti .

13. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Suht savi.. Ostan üüed rõngad mingil ajal.. Käisin proovimas palju kätte saab ja selgus, et roller võimaldab välja minna 88 km/h gps-i.

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kas starterist läheb käima??

15. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Starteriga pole probleemi.. Aga kick starti ma ei saagi teha sest kaan katki

16. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    kuidas sul starter järsku tööle hakkas :eek:
    Mul endal pole millegiga rollerit tööle panna. Kick ei toimi ja starter ei jõua ringi ajada.

17. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kui mootor tossab, on õlirõngas läbi, kolvirõngaid ei pea vahetama.

18. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Õlirõngad on ka muidu kolvi peale , ja kui õlirõngast paned siis peab selle pesa sees olema 2 rõngast veel, aga ei tea täpselt mis nod teevad mis nod on .
    Ja Neos , sul ju käib praegu sissesõit ?! miks nii pöördesse masina lasid ? (kolvile käib muidu sissesõit ve ? )

19. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kolvile ei käi sissesõit, rõngastele käib.

20. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    asso :D okei . 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte