Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Aga kuidas sa starteri tööle said ???

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Noo käibki aga enam pole mõtet ju.. Sest roller hakkas tossama ja pole mõtet enam sissesõitu teha, ostan uued rõngad ja hakkan aga otsast pihta...
    A seda ka, et neil rõngastel polnud selliseid kaldeid ega nurki nagu sellel näidatud on http://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=4 ... K2PZZG2tTg
    Kas siis mingid praak rõngad vms?!?! :eek:

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Hakkas ilusti vedama. (Ise ei näppinudki seda)

4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    No ma tean aga õlirõngast ei müüda eraldi ju!!!! Nii palju kui mina tean....

5. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kas rolleri akupealt ? Homme proovin ise ka ära.

6. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Hetkel pole mul rolleri aku.. Vaid autoaku ja kui hakkasin käivitama siis panin ka akulaadja järgi, et rohkem jõudu vedamiseks oleks.

7. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Võib-olla on ka praak. Ise ma mäletan, et mul olid küll sellised kalded vms.
    Mis silinder sul on? Mingi naraku või hiina. Mul endal on hiina 84cc.

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Samuti hiina 72ccm

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ostad kunagi uued rõngad ja peaks asi lahendatud olema.

10. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ega keegi ei tea kas õlirõngaid eraldi ka müüakse?

11. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
  12. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
  13. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Eraldi vaevalt et müüakse, aga osta kõik rõngad korraga. Jäävad tagavaraks või paned korraga peale ja hakkad ilusti sissesõitu tegema.

14. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Eks ma siis ostan uued.. Aga rääkige kuidas te sissesõitu tegema hakkate, mõtlen just esmakäivitust jne jne....

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    roller võiks tunnike tiksuda kohapeal kui sissesõitu teed , ja selle ajavahemikus ka vaepeal jahutada , siis võid linna minna , aga eriti üle 45km/h ei soovita , ja ära lappi ka põhja lase :lol:

16. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kas keegi teab kust saab rolleri karbussile segukruvi 4T, sest see lasi mul just hetk tagasi jalga... Ja kui palju maksta võiks..

17. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kuidas sul see starter küll ringi ajab ???
    Ma laadisin autoaku täiesti täis täna ja roller oli ka mitu tundi soojas. Panin aku peale ja andsin starterit ja teeb ühe pöörde, siis sekund vaikust ja siis jälle ühe pöörde jne.
    Kas peab 220v starterisse juhtima ?? Starter ka ei saa järsku läbi minna. :roll:

18. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma ei teagi, aga ehk mul aitas see, et ma võtsin korra starteri maha ja panin akult kiiremini käima ja siis peale tagasi.. Sul see ringivedamise aeg ikka pikem kui mul.. Aga kuidas sul selle massijuhtmega on? Kuhu sul see kinnitub? Proovi, pane lisa mass mootori ja raami vahele, proovi mis siis teeb. Ma võtsin massijuhtme lahti ja panin teise kohta (Ma ei ta kas see ka midagi aitas).

19. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Massijuhe kinnitub mul mootori ploki külge, täpselt starteri kõrvale. Ma täna liivakaga lasin küll neid kinnitus kohti üle, aga ei aidanud. Aga eks ma proovin ükspäev sinu nipid ka üle, ja äkki isegi aitab. 8)

20. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Aga kas sul mingit töötavat starterit ei ole? (Või sõbral). Kui ikka ei aita siis peab sul kuskil mujal kala sees olema...

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte