Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kurat järgmine jama.. Esituled ei põle (tagatuli põleb ja armatuuris samuti).. Ennem toimisid korralikult aga nüüd järsult lihtsalt ei põle, isegi parktuled ei põle..Pirnid kõik terved ja sai proovitud teisi aga ikka ei midagi. Mida ma kontrollima peaksin?

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Vaata pistik üle, esigondli all. Ega seal palju valikuid pole vist?

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    See juba kontrollitud.. Eks homme hakkan testriga kontrollima, ehk saab teada kus ja mis.

4. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ega muud võimalust pole jah, indikaator kätte ja tuleb juhtmeid jälitama hakata.
    Aga muidu sul akupealt ei põle parktuled? Kõik ikka tuleb otse mähisest?

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ennem oli nii, et kui süüte sisse keerasin ja tuled peale panin siis võttis isegi pooltuled järgi (kaasa arvatud parktuled).. Aga enam ei põle isegi siis kui mootor käib..

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    starter võtab aind 12v ma pakunet kui 220 paned siis lheb midagi piiks .

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    220V lased laksult läbi, pole kahtlustki.
    Tulede kohapealt, vaata kas enne lülitit on voolu. Parktuled(tagu), pooltuled ning täistuled, ning armatuuri valgustus töötavad kõik mähiste pealt, ainsad mis ei tööta mähiste pealt on suunatuled ning pidurituled.

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ma lihtsat ütlesin ,ega ma seda päriselt ikka ei mõelnud. 220v võib inimese ära tappa, aga 12v inimene ei tunnetagi. Niiet vahe on ikka päris suur.
    Aga tulede kohapealt arvan ma, et lüliti juures võib midagi viga olla.

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    -.-
    12V tunneb inimene, 220V ei või tappa, 15 000V ei tapa(piibust tuleb umbkaudselt nii palju).
    Amper tapab.

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Füüsik :|
    Aga mina küll 12v ei tunne. Ükskord läks rolleriga soundboardiga jamamisel juhtmed lühisesse, särtsu ei saanud aga näpu kõrvetasin küll ära.

11. Z0ne

6,380
    1
    38
    Läbi naha jah ei tunne, liiga nõrk veel. Kuid kui oled pannud 9V patarei vastu keelt siis oled saanud ikka suraka küll.

12. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ma ka ükskord proovisin, kas 9v patarei töötab ja panin ka vastu keelt. Patarei oli ikka suht tühi aga sirakat sain ikkagi.

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    olen saanud mitu korda 220v kui kodus vahetasin pistikuid :D
    üpris lahe oli vaadata :D

14. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Üpris lahe oli vaadata kuidas sa ise voolu said? :lol: :lol: :lol:

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Siiskui ausalt öelda , se ei olnud valus , se r2igelt ehmatas , siis nägin noh , siuke tunne oli et ei saanud nii pohhuilt käe v2lja tõmmata :d aga prst ikka tli ära , siis oli õrnalt sinist voolu ka õrnalt näha kuidas l2ks :D ise olin suht šokis :D :lol: tglt pull oli . (reostame teemat ). :roll:

16. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Reostatud on see juba niikuinii aga vahet pole.. Kui keegi teab kust saab osta 4T karbussile segukruvi siis andku teada!

17. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Aga palun , Aga ei tea täpslet kas segurkruvi on . Otsi , leiad igast vajalikuu enda karpale 8)
    http://www.cn-parts.ee/vana/en/componen ... _sorteeria[0]=Karburaatorid&sef=hc

18. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    cn-parts.ee-ist leiad igast vajalikku si**a oma 4t hiinakale 8)

19. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma vaatasin sinna aga segukruvi ma nüüd küll 4T karpale ei leidnud. :roll:
    Aga kui keegi konkreetselt teab kust saada siis paluks kindlalt teada anda.

20. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ma võiks isegi sulle tasuta anda , aga ma ei sa präg garaazi :S :roll:
    Mul mingi vedeleb . varu oli .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte