Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ükskord ma leitsin neti lehekülje kus seda müüdi aga siis polnud mul seda vaja osta aga nüüd juba oleks.. See oli mingi eesti kauplus aga mis, seda enam ei mäleta :roll:

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
  3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
  4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kui keegi oskab soovitada variaatorisse ka midagi siis andku teada. 72ccm silinder, suurem düüs ka karpas ja sportsummuti, muud pole hetkel midagi tehtud. Soovitage rulle, sidurivedrusid ja survekat.

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    leidsidki , ostad ära ?
    Ja 1 küsimus , et kui keerad segukruvi sisse poole siis , mootor saab tsipa rohkem kütet peale või oli se aint 2t karpadel :D ?
    L2ks meelest . :roll:

6. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Minumeelst oli vist ikka nii, et kui keerad segukruvi sissepoole siis saab vähem kütet peale.. Parandage kui on vastupidi.

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Oleneb karburaatori ehitusest. Ka vastupidiseid variante on.

8. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Enamus 4T peaks sama olema. (Nii palju kui mul neid rollereid on olnud )

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Plokk on kõigil sama aga karburaatorid võivad erineda. Elektrisüsteemid võivad ka erineda, kuna mul kymcol teine cdi ja värgid kui igal teisel pilusilma toodangul.

10. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mul oli 2 rollerit freedo 4 ja täiesti erinev oli juhtmestik aga karpad oli samasugused.

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mul kymco ja mingi kingway. Elektrisüsteem on ikka hoopis teine, karpa on teine ja sellised pisiasjad ka mõned on teised.

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    Püsiks äkki teemas, mitte ei teeks seda jututuba? Niigi 12 lk siin.

13. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    No võib öelda, et roller sõidab aga nüüd veel mõned jupid osta, aga soovitage siis variaatorisse midagi (Mis rulle, sidurivedrusid ja survekat)..

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mul endal 5g rullid, ja kõik vedrud kollased. Pole masinat veel peeneks ajanud, ei tea kas see on hea.

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Pane kollase surveka 1500rpm) ja sidurivedrud ka mingsed 1500 rpm
    kõige paremad stock mootorite jaoks . :roll:
    täna lhen vaatan , kas enda oma saan tööle :p pakun et ei saa , niigi karpa timmist :|

16. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Tal ju 72cc. Sidurivedrud 1500 rpm on jamad, kuna rolleri tühikäik on juba selline. Mingi 4000-6000 pöörde pealt peab haakuma, siis saab normaalselt kohapealt minema.

17. Z0ne

6,380
    1
    38
    Ega see tal mingi 2t midrace pole, et sellistel pööretel läheb.
    1500 sobiks täiesti normaalselt.

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mul on endal malossi Kollased sidurivedrud - haakuvad 5000 ja 7000rpm vahel. Täiesti normaalsed, võiks isegi jäigemad olla.

19. Z0ne

6,380
    1
    38
    Tahhomeetri või perse järgi ütled 5-7k?

20. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Persejärgi. Igatahes mingi poole gaasiga kohapealt minema väga ei kipu. Rutska põhja ja minek missugune, tagal kohe 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte