ei teadnudki, et 4t rolleritele tehakse malossi sport 70 silkut ja yasuni c16 siin on 4t rollerid aind
upss. sry. ma ei tea mismoodi ma siia teemasse panin. plaanisin ültse teise teemasse kogujutu panna. võib ära kustuda selle vahepeale jama. :|
Mark: stc b08 Variaator: stock Rullid: 6,5g Silinder: naraku 63cc Sidur: stock Vedrud: kollased sidurivedrud valge survekas Düüs:90 Karburaator:19,5mm Piirajad: pole 4t kohta supper tõmme spidokale 90km/h
alla 90cc ei liigu ikkagi hiinakas, kui aus olla täna sai jälle üks rollu minu käeläbi 90cc-liseks ja liigub nummilt
Mark: STC B08 Variaator: Stock Rullid: 4,4g Silinder: naraku 63cc, Silindripea: suuremate klappidega ja sport nukkvõlliga Sidur: Stock Vedrud: malossi sinised sidurivedrud ja malossi sinine survekas Düüs: 100 Karburaator:19.5mm Piirajad: pole selliseid asju olnudgi
Kymco people S Naraku 89ccm3 silku Naraku uus nukkvõll Naraku silindri pea Naraku vario kauss ja taldrik Rull 8,5g Sinine survekas Leo vince scoot sport sumpa 80km vist jookseb vb isegi + ei tea spido ei toimi
Kuidas saada minekut paremaks? Ei soovi vahetada veel silkut vms. Rullid kergemad? Mark: STC B09 Muu stock peale. Õhufilter: malossi e5 Sidurivedrud: valged Survekas: valge. Rullid stockis: 6g. Minek ikka väga kehva:S Sõbra hiinakas, 4 takti, l2ks minu kõrval kahekesi mäkke ülesse paremini:S Hiljem võin panna ka lingi kus on video minekust kruusateel, 45kg sõitjaga. Tahaks et 50 tuleks kiiresti, ja üle selle aeglaselt.
[/quote]See ka võimalus muidugi, rulle oleks vaja ka siis reguleerida kui Just ostsid ning veel pole teinud.[/quote] Mul olemas ka: kollased, valged, ja mustad sidurivedrud. Kas siis sellise listiga jääksid umbes 4g või 4,5g liiga kergeks? Tahan et ikka minek oleks väga-hea stock pilli kohta
See ka võimalus muidugi, rulle oleks vaja ka siis reguleerida kui Just ostsid ning veel pole teinud.[/quote] Mul olemas ka: kollased, valged, ja mustad sidurivedrud. Kas siis sellise listiga jääksid umbes 4g või 4,5g liiga kergeks? Tahan et ikka minek oleks väga-hea stock pilli kohta[/quote] Mustad unusta ära, kui need 8k haakuvad Kollased vast liiga kanged, võib proovida muidugi. Valged sobivad. 4,5 jääb kergeks vist, ei oska 4 taktilisele eriti soovitada mitme grammiseid proovida, aga kergemaid kindlalt.
Mul olemas ka: kollased, valged, ja mustad sidurivedrud. Kas siis sellise listiga jääksid umbes 4g või 4,5g liiga kergeks? Tahan et ikka minek oleks väga-hea stock pilli kohta[/quote] Mustad unusta ära, kui need 8k haakuvad Kollased vast liiga kanged, võib proovida muidugi. Valged sobivad. 4,5 jääb kergeks vist, ei oska 4 taktilisele eriti soovitada mitme grammiseid proovida, aga kergemaid kindlalt.[/quote] Aga miks nad liiga kergeks jäävad, mõtlen sellesuhtes, peaks ju olema mida kergem seda parem kiirendus?
endal oli kunagi hiinakal selline sett. Valge survekas ,rohelised sidurivedrud ,5,5 rull pirajata cdi naraku oma .Nelja taktilist tehase silkuga ei saa seda ikka nii väga heaks kuna nende põõrded jäävad madalaks .4,5 jääb kergeks .
no need peavad küll kullast olema .cn-partsis maksid stage 6 komplekt 15 euri komplekstis hakkasid rullid 4g-8 igas varjandis
Aa, mõtlesin, et äkki neil maksab näiteks nii et 5 g 6tk maksavad 15 eur jne Kas seal on siis 4g 6 tk 5g kuus tükki jne?:O