Re: -PartyPoy- Ford Sierra põhimõtteliselt ei niihull kh ple. reedel siis saabus passk6lar postkontorisse aga kuna kaalub yle kolme kilo siis koju ei toodud :| teade tuli kh alles yhe ajal p2eval ja pool kaks pandi kinni. niiet homme lähen j2rgi asjale eile hakkasin siis kasti ehitama aga keset ehitust otsustas relakas mulle kallale tulla:S väike jälg jäi kh sellest siis
Re: -PartyPoy- Ford Sierra jep 3 kilo ja kuskil 60g kaalub asja sain siis t2na k2tte sai kasti visatud ja autosse sierrat väristab ilma võimuta juba normaalselt ainuke probleem ,et ees olevad org. k6llid hakkasid plärisema muidu oleks k6ik tip-top. aga ette siis kh uued kindlasti kõlar siis ( kast on poolik, niiet ärge hakake ytlema et kast kole jne... ) kylgedele on vaja riie liimida veel
Re: -PartyPoy- Ford Sierra nii vahepeal sai siis subwoofer paigaldatud. nyyd otsin v6imu ja makki. paar v2ikest pisiviga kh k6rvaldatud. ainuke suur pisiviga on see,et pents saab teepeal just siis otsa kui mul ple juurde valada:S paar värsket pilti sai kh tehtud. (sorry auto on natukene määrdunud) enda eriline lemmik on tagaluugi yleval olev "tiib" või kuidas seda iganes nimetada sees istuvad nahkistmed juhiiste on päris 2ra istutud aga see sõitmist ei sega. taga on väga 5+ istuda.
Re: -PartyPoy- Ford Sierra kuule peeretamist ma nyyd ei teagi :roll: :lol: mina sellega hakkama kyll ei saanud :-x reissing ikka. tegelt oli isegi kunagi tuttav kes tahtis ,et ostab 2ra ja paneb kosfordi mootori vahele ja rallit s6itma.
ei tea kas viitsin jamama hakata vb tulemas ka veel yks proiekt auto näol. aga see tulevikus rool on nagu on hea et yldse olemas on
nii auto laguneb j2lle hammasrihm l2ks katki. 6nneks juhtuse see k2ivitamisel mitte s6idul nyyd mingip2ev toon fixusest uue.
kui mootor üldiselt kulunud siis võib mootorivahetusele mõelda aganoo mulle meeldib muidu sellise sierra kere uuematel nagu laiaks tõmmatud
kusjuures mootorivahetus on plaanis aga noo eks algul s6idan sellega. kindel plaan on 5-k2iguline kast sebida 4- jäeb juba praegu väheks plaanis visata jh aisade vahele võimsam asi siis on mul olemas diisel fordi reduktor ja poolteiljed mis oleks eriti kompu asi kere on jh norm