plaanis jh suveks suurem valukas alla sebida see on 13" aga mingi 15/16" vast või kui ei leia siis 14" plaan ka siis pidurisadulad ja trumlid kollaseks värvida tänud ja sulle kh
nii vahepeal siis niipalju et, sai kuuaega tagasi ostetud jahutusvedelikud, karpat sai niipalju sätitud et tööle läks aga kuskilt võttis lisaõhu ja koos õhupuhastiga jäi gaas peale. jahutusvedelik tuli ka kuskilt august välja uuesti :S auto muidu töötas aga tühikäigupöörded olid suht kõrgel (ilma gaasi vajutamata esimese käiguga 20km/h) ei tea mulle see küll normaalne ei tundu võrreldes sellega mis ta ennem oli. auto jäi siis seisma ja nagu alati siis järgmine päev ta tööle enam ei lähe. võta karpa maha näpi natukene pane peale ja läheb tööle arvan suht. nüüd tegin ise uue tihnedi kahekarpa poole vahele kuna eelmine oli neljaks tükiks ja kuskilt nagu uut ka ei osanud osta. ( tihendi tegin õigest tihendi materjalist mis kodus olemas oli) nüüd täna on plaan peale panna ja et, mis ja kuidas. AGA kuna juba jaanuarist hakkasid arkis load kehtima siis sain vennakäest NISSAN SUNNY 1.6 66kw monopritse. mingi suht roostekärakast on aga jh parem kui jala käija. sellel on saanud juba vahetatud kõik klotsid, kütusefilter. kõik hädavajalikud sõidud olen tehtud saanud ja igati asjalik auto istmesoojendused on põhilised mõned pildid siis kahest karvasest:X
krt sierra töötab nagu muiste vahepeal küll lööb karpask leeki aga jh AGA PAKKUGE 1.6 WEBERI KAHE LÖÖRIGA KARPALE TIHENDEID või kas kellegil on õoget materjali millest karpadele tihendeid teha saaks?
omamoodi on ta kindlasti kusjuures need esituled, ala sihukesi neljakupliga esi otsa on isegi kuskil müügil mis sierradele ette istub
tibu mis tubu jah asi oli nii,et enamus talvest oli ta garaažis. siis sain ta tööle aga ajasin välja tegin autiiru ja enam garagesse ei läinud kuna üks papu on all suve oma ja siis ei lähe libiseb ära nurka või ei liigu üldse proovirinig tegin ikka hoovi piires eile kui liikuma sain siis proovisin sõita aga suht kinni. vasak esimene pidur arvatavasti jälle peal täiega. ( sunnyiga sikutades igatages tibu ei mõelnudki liikuda ) aga jh talv juba läbi korraks ajan kindlasti garaaži ,et karpat timmida ja lekkeid parandada
sierrade hirm jh ei krt kui saaks suve algul 5-käigulise kasti alla siis oleks sitaks timm + ma paneks veel diisel sierra reduktori tahada see kiirema ülekandega siis peaks natukene juba pigistama
See 55kw ei suuda sul viienda käiguga seda asja edasigi viia. Ega siis naljapärast sellel neljane kast all pole.
Häälest kuulda :lol: Pane viiene kast vahele ja näed kohe, et väga vale otsus oli. Ega karbuss sul seda junni edasi vii.
krt weber liigutab autot juba mõttejõul ei eks näis, olen kuulnud küll ja ise ka arvan,et kõige parem ple see varjant aga jh natukene etem oleks vast kui suvel tööle saaks ja raha kokku ajada siis olek plaanis mingi 2.0 l pritse panna