-PartyPoy- Ford Sierra "Tibu Edition"

Discussion in 'Lugejate autod' started by -Partypoy-, Aug 3, 2010.

1. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Kunagi üheksakümnendate lõpus oli isa mootorsael ka Weber peal, ei teinud saagi eriti jõulisemaks mõnest muust sama klassi saest...

2. -Partypoy-

-Partypoy- New Member

139
    0
    0
    no etem on ta kindlasti kui eelmine junsu mis sierral peal oli :D
    mingi ühelööriga 1.6l org karpa VIST

no teie juttu kuulates siis miks pannakse/pandi ralliautodele just weberi isendeid peale?

igaühel oma arvamus ;D

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    tuttava reissing zigulil on 2x kahelõõrilist lamavat weberit peal, mille täpset tüüpi ma ei tea, trompetitega ja igale pütale oma lõõr. mai tea mis jama sel sirlil on. iga tootja teeb väga erinevaid karpasid ka, nii võidusõiduks kui stokkjunnidele.

4. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Sellel mootoril oleks jõudu küll, et viiendaga stabiilset kiirust hoida, lihtsalt möödasõiduks tuleb väiksem sisse lapata.
    Kokkuvõttes ikkagi ökom. ;)

5. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    jep mida väiksemad pöörded seda ökom
    niiet ökoreissingpill

6. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0

Kaheksakäigulist kasti ei taha? Aina ökomaks läheb. Või mis?

7. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    sa oled loll v?
    Sry, et otse küsin

8. Türamüra

914
    0
    0
    Ma ei varja, et loll olen. Aga see, et minust lollemad on on taase.

9. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Ilmselgelt oled sa juba sündides üpris kõrgelt kukkunud.

Aga ma ei väsi kordamast, et see 55kw mootor suudaks vabalt maanteekiirusel viienda käiguga liikuda, ilma et kiirus langeks.

Ma ei tea kust sa selle 8sase kasti jutu võtsid. Aga ma olen juba ammu taibanud, et sina pead alati halama, puht profülaktika mõttes.

10. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Weber annab kindlasti parema tulemuse. Ja 55kw sõidab ju väga lustiga ringi :eek:

11. -Partypoy-

-Partypoy- New Member

139
    0
    0
    no tegelikult sobib 5 käigu sinna alla küll.
    sorry kutid aga minu vanamees kes oli üle 40a autosid parandanud ja oli kõige osavam mees vähemalt siin vallas. isegi tema ütles et 5 käiguga kast läheks ilusti alla.

kütusekulu on tal tõesti suur, esiteks on ta karpa, need võtavad juba rohkem kui pritse ja teiseks ongi see,et tal 4 käiku. sa sõidad 90km/h ja pöörded on ala 3000 peal. no sorry tõesti aga siis on suht keeris paagis juu :roll: ja kui panna 5-käiguline kast alla siis toidaks see mootor korralikult ära, vähemalt niipalju et kütusekulu oleks väiksem. mõõdasõidul tuleb jh tõesti käik allapooole vajutada ( oleneb kohast muidugi)

12. Türamüra

914
    0
    0
    Viiene kast läheb ilusti alla küll, pole probleemi, aga kasu tast ju pole. Viiese kastiga selle 55kw all hakkab veel rohkem sul pentsu rüüpama. Pane alla ja näed ise. 55kw on ikka sellise kaaluga auto jaoks ikka vähe mis vähe.
    Pane vörrile taha väiksem hammakas...effekt sama.

13. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Kus ta hakkab siis, kui praegu pöörded 3k peal siis 5se käiguga langeks sinna 2000-2500 vahemikku. Normaalne ju.

14. Türamüra

914
    0
    0
    Normaalne? Mõtle nüüd natuke ka peakoluga vahelduseks. Kas võimalikult madalad mootoripöörded tähendavad sul seda, et asi on igati asine? :eek: See 55kw EI suuda lihtsalt seda keret viiese kasti puhul edukalt(isegi mitte ökolt) vedada.
    Toome siia lihtsa puust-ja punaseks näite. Rolleritele isegi olemas nn kiiremaid ülekandeid AGA...paljude juures ka märge, et vähemalt 70cm3 PEAB olem silindrikitt, et asja edukalt edsi viia suudab. Hakkab midagi koitma?
    Jahh,see viiene kast viib seda asja edasi küll, aga kindlasti mitte nobedemalt, kui praeguse kastiga. Selleks, et nobedamalt edasi asja viia on vaja ka vähe asisemat mootorit. Ma ei saa aru, et kustkohast on pärilt arusaam, mida rohkem käike käigukastis, seda vingem asi on.
    Sõjaväes olin veoauto peal, millel oli 16 käiku. Vat kui selle saaks veel sierrale panna. Laksust orbiidile kohe.

15. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Keegi ei olegi rääkinud, et viiesega see asi 200km/h hakkab liikuma, lihtsalt see hoiab pöörded madalamal maanteekiirusel liikudes, mingi 2000-2500 vahemikus ei tarbi see mootor kindlasti rohkem kütti kui praegu 4 käigu ja 3000pöördega.
    Kui pöörded sinna alla 1800 hakkaks vajuma, siis tõmbaks kütusekulu kohe jube üles.

Omanikule soovitus, pane viiene kast alla.

16. Türamüra

914
    0
    0
    Oled seda teinud ja testinud? Miks ma selles kahtlen? :roll: Kui sa pole seda teinud, siis sinu jutt ei ole rohkem väärt, kui mukikaka.
    Väga hea tuttav seda tegi, isegi suuremate kw 1,6 sele sierrale pani viiese kasti. No ei olnud ta küll rahul teps mitte. Miks? Millest ma siis siin räägin?

17. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Oleks sul reaalselt see sõber olemas, siis oleks sa ammu temast juttu teinud. Sa oled karm vend ikka, isegi valetama nõus, et sind tõsisemalt võetaks.
    Ei, ma pole proovinud, aga see on ka selge, et need pöörded alla 2k ei lange viiese kastiga.

Aga sinuga vaielda on sama mis mullikaga võidu joosta. Eks omanik teeb omad järeldused.

18. Türamüra

914
    0
    0
    Oled hiromant? Miks peaksin VALETAMA? Moe pärast võtsin siin sõna või? Mis ma sellest saaksin? Miks oled sa nii kindel,et viiese kastiga pöörded alla 2k langevad. Sa võid ju ka neljasega alla 2k pöörete sõita. Mis vahet? Mis võidujooksust sa jahud? Mis järeldused? Äädikat oled joonud või? :eek:
    See 55kw on alla 2k pöörete ikka täitsa jõuetu ja edasi ei suuda küll enam viia. Pöördeid tahab, et natukenegi asi midagi teeks.

19. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Tuleb jällegi tunnistada, et lugeda sa ei oska.
    No mida sa niisama mürad siin, ma olen sulle 2lk proovinud selgeks teha, et viiese kastiga pöörded alla 2k ei langeks, seega oleks mootoril jõudu küll, et maanteekiirusel sõita.

Kõik need vaidlused sinuga on sellepärast, et sul on olematu kooliharidus ja sa ei oska lugeda. Sa oled ju tunnistanud ka et paberitega oled :roll:

20. Türamüra

914
    0
    0

Enne ju ütlesid selgelt, et sul EI ole kogemusi. Mida sa siin siis üritad tõestada, kui ise mitte nokutki ei tea? :eek: See, mida sa unes näinud oled, ei ole alati kohe kindlasti tõsi. On ikka huumorivendi siin koos :lol:
    Nägin ka kord unes, et olen German Titov, peale ärakamist oli tõsielu palju teine. Oled kogenud?

Jaga seda lehte