Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Kust sa nii ilusat metallik sprayd said ? Punane rant veljele ei teeks ka paha
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Ben autotarvetest, Järvel ma ta sain. Värv jäi päris hea jah, vähemalt parem kui enne, nüüd on veljed vähemalt ühes toonis. :lol: automaailma kodukalt leidsin kah http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad/autokeemia/aerosool/?productID=8306
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Tahaks juba sügisvaheajal ära värvida need. Aga soovitage mis värvi teha siis, sisemisi gondleid ei viitsi värvida, peale selle halli, hallist tahaks lahti saada. Andke mõtteid, eriti heledat ka ei taha, mul siin teed päris pasased. Mul endal mõttes juba metallik kirsipunane, siis oleks päris maasikas, aga ma ei tea ka. 8)
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Ära midagi kirsspunase peale mõtlegi , tee midagi oma pärast mida kellelgi pole , kirssi küllaga juba
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Aga tegelt ma tahaks teha seda mis mulle meeldib, aga soovita ise parem variant siis!
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 no tee tagumine ots kirsspunane istme alune kondel jalge vahelt , põhja ja esigondel läikiv must v midagi taolist :lol:
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Sellest R'ist juhuslikult pilti pole või omanikul teemat siin vms? Oleks väga tänulik. Tallinna läheduses võiks ju ka siis selline olla. 8)
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Tee nt Tumepruun pärla ja kuldne , või siis roheline ja kuldne või tumesinine/lilla ja kuldne Viimasest kahest variandist on mul photoshopitud pilte ka
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Proovi nii et kuldne osa läheb taha välja, velg on taga must aga tagugondlid ka kuldsed.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Ehk Roger (unknown-) ei pahanda , et tema endist võrri kasutasin , aga siin siis mõned mis ma ükskord käpet tegin :
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 kle joss 13 sa mingit , veeel räigemat porri ei taha soovitada? aga see oranziga sitaks hea mõte sul , lase käiku ja vaheta sumpavill ka ära suht jubedat häält teeb
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 või ainult halli keskmine osa oleks oraanz jasadula alune gondelsiis nagu jookseks mingi ühtne joon