Pauli Aprilia SR70R 06 Müügis 1100eur

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by paul94, Sept 24, 2011.

1. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Pauli Aprilia SR50R 07

Vähemalt on ainulaadne :lol:
    Esimesena tegingi kunagi sellest oranzi/tumehalliga variandi :D

2. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

Nii värvilisi ma päris ei tahaks jah, see oranž on muidu päris hea, tegin aint nats rohkem ühevärvilisemaks. Mõned oranžid kohad mustaks, ja veljed ma jätan mustaks, ei viitsi enam neid värvida, püsib nii kaua peal kui püsib ja kui läheb käest ära, siis värvin korralikult pulbris.

3. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

Vahepeal siis alustasin õppimist ka tagal, sellise pilliga ei saa seda õppimata jätta. :D
    Hiinakaga pold mõtet proovidagi, aga kuna see on juba kuu aega käes old, siis mõtsin et tahaks selgeks saada.
    Aga masinal ei ole peale siduri haakumist enam üldse jõudu, haakumise hetkel hästi vaikse hoo pealt saab nurga alla, aga peale seda kiirema hooga ei tule mitte midagi. Lihtsalt pole jõudu masinal.Kas silku võib kohvi olla, samas käima läheb suht normaalselt. Praegalt on Malossi roheline survekas ja valged sidurivedrud.

Käisin harjutamas :p

4. Smart49

Smart49 Member

607
    0
    16

kle stockiga ei saagi hoo pealt tagale.

5. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

ma ei mõtle mingit suurt hoogu, see ei tee alguses gaasi pannes mitte midagi, kogub mingi 20'ni 5-6 sekki ja siis hakkab minema. Teised piaggio blokid mida ma näind olen ei tee nii :N, on see normaalne või ei ole siis? :D
    ma pean täiesti seisma jääma peaaegu, ootama kuni pöörded on minimaalsed ja siis saab alles :D

6. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0

vähe ei saa siis, ise lasen küll normaalse hoopealt tagale.

7. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

novot, mul üks sõber ütles ka, et sama viga mis ühel ta tuttaval: soojast peast pole üldse jõudu. Aga ta ei üteld mis viga see on, või siis ta ei teadnud. Viga oli ka olnud R'il, mis viga on siiis, aidake hädast välja no! :roll:

8. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0

Mul oli zipil täpselt sama viga( sama mootor ka pmt )
    Külma mootoriga rebis reaalselt aga soojaga polnud absoluutselt jõudu.
    Mulgimoto/camexi omad rääkisid et viga on segus sest külma mootoriga töötab ka toores ning saab rohkem peale.

Ise eriti ei usu sellesse kuna proovisin igatpidi+ toores ei töötanudki :D aga lahendust ma sellele ei leidnud. ( proovisin ka survekaid ja sidurivedrusid jne)

9. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

No ma olen ka kõik nõela astmed ära proovinud, aga külma mootoriga pole ka jõudu, aint mökitab mulle alguses. Tippu nagu ka eriti ei ole, gps'i aint 81-82 :roll:

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Kui sul masin ntks starterist ülikiirelt käima läheb , nii , et käies veel starter algul tsipa ringi käib , ss on su masin hõre ja mida kergem on kicki lüüa , seda hõredam on .

11. Azv

Azv New Member

639
    0
    0

lolwut?

12. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

No vt kui sul komp on väga hea , ss vahel ntks starter ei jaksagi ringi käia , sõbral on täiesti hõre street piaggio mootoriga tüübil pmt korra puudud nuppu , ss masin juba töötab ja kicki võid ka hellalt käega lükata .

13. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0

valged sidurivedrud liiga lahjad pole? :roll:

14. Azv

Azv New Member

639
    0
    0

Kust otsast tal hõre on siis? Tiheda mootoriga läheb nupuvajutusest... Hõreda mootoriga peab just käiama pikemalt. Endal pmst tutikas silku ja läheb ka õrnast nupuvajutusest.

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

No mdea vahet pole ss :D

16. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

Ongi hõre raisk! :D
    Ma ei tea miks ma ise seda kicki variant ei proovind, starterist läheb millisekundiga käima. Kicki võib käega suht kergelt ikka lükata. Ma ei tuld sellepealegi et nii proovida, kuna pole kickist ainsatki korda käima pand ja starterist järeldasin, et järelikult parem starter kui mu vanal hiinakal. Hiinakal mul oli 72cc ja kickist ei jõudnud käega mitte mingi valemiga mootorile pööret ära teha, jalaga lüüeski oli vahest nii kõva et lööb jalga tagasi, mitte ei tee survetakti ära. :D
    Aga no 2takti ja 4takti on nii erinevad, et ei osand arvata. Aga tänks, nüüd siis pilk 70cc poole! 8)
    Motoforce racingu ja Stage 6 racingu plussidmiinused? Motoforce kõvasti odavam, aga kas ta stock vända ja vahetatud laagritega ka vastu peab, tähendab, et kas vänt peab vastu. Järgmine suvi ostaks uue vända ka ja suurema karpsi ja sumpsi. Praegu tahaks lihtsalt silkut millel on potentsiaali, aga kestaks praegu ka stock vända, karpa ja reversiga. 8)

17. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Racing sul kaua ei kesta stockiga. Vaata mingi Doppler Endurance, Stage6 HPC vms endale..

18. paul94

paul94 New Member

152
    0
    0

Kas neid racinguid lahjemalt tööle ei saa panna kuidagi, piirata karpast midagi nt? :D
    suveni oleks vaja ära sõita aint :D

19. Titanium

Titanium New Member

212
    0
    0

Polini Sport sobib vägahästi org väntvõlliga.

20. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Polini hind on jällegi ka päris kobe..
    Lahjemalt tööle eriti ei saa, kui isegi saab siis on oht silinder ära rikkuda.
    Aga kogu veits raha ja osta mingi teine vänt. Kohvi silkuga saab sõita küll.

Jaga seda lehte