Re: Pauli Aprilia SR50R 07 No ma arvan, et esialgu ostan siis lahjema silku, sport pro nt. Kuiiigi, siin Larsenil on ju ka Athena racing stock vändaga ja ühel sõbral Polini Corsa stock vändaga, siiamaani probleemideta. Aga no ma ei hakka siis õnnega mängima, stock vänt juba 11k läbi ka sõitnud umbes.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Mul on väga korralik dr71 evolution üle kui tahad, ainult rõngaid vaja ( camexis 3 euri vist vms ) Odavalt annaksin ära.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Kõik pakuvad silkusi mulle. :lol: Ma ei saa enne osta kui rollu eest veel 200 euri makstud, kui te just mingi imeodavalt ei anna.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Stage 6 Racing peab stock väntvõlliga mingi aja kindlasti vastu,kui sa just ei lase siin pikka maad,ehk siis mini 14,15k pööret. Kui jääb sinna 12 000 max,siis pole probleemi.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Pole rulli, isa ütles, et enne talve ei saa ka, niiet 70cc jääb talveks. No praegu ei saa mingi 20 pealt elusees tagale, lihtsalt pole jõudu, masin nii hõre. Kas aint rõngaste vahetusest piisab praegu? Aga muidu tagal hakkab juba vaikselt arenema, saab juba rohkem kui aint nurga alla, aga siiski mitte midagi pm.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 ma enne ei viitsi võtta kui ma rõngad ära ostan, siis võtan nagunii ja vahetan, eks siis näeb mis sealt välja paistab, kui kolbi ka tahab, siis tuleb kolb kah.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 No ma mõtlengi, et ostan siis kolvikomplekti kui midagi viga on, rõngad jäävad siis lihtsalt oma aega ootama, aga ma ei usu, et kolvil midagi häda on. Nii sitasti ka edasi ei käi. Aga kui ongi, siis teine paar rõngaid ei ole paha varuks alles hoida.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 no jah aga mis mõttega sa ostad kui sa ei tea kas asi üldse selles? raha tuulde lissalt
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 ta räägib sellest et ostab kolvirõngad ja siis alles võtab lahti silku , ja kui tahab uut kolbi siis ostab alles, ja 1 paar kolvirõngaid jäävad oma aegaa ootama ega ta ei ostagi enne lahti võtmist .