Re: Pauli Aprilia SR50R 07 täpselt niii. Ega üks paar rõngaid kapiservale pole hullu, see pole enam nii suur raha, vaja läheb neid kunagi nagunii, kas siis kuu, aasta või viie aasta pärast. Ma kolbi varuks ei osta ju.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Palju AP's siuksed asjad üldse maksta võivad? Aint rõngad on camexis 11 euri nagu :|
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Lõpuks siis ostsin täna kolvikomplekti ära, homme hakkan vahetama. Kas ma vana jahutusvedeliku võin ka tagasi panna või peab uus olema ja kas ilma blokki alt võtmata saab ka vahetatud? Ma ei viiitsi lihsalt seda alt ära võtta. Täna juba on jõud nii raugend, et kiirema hoo pealt pidurdades ja uuesti gaasi pannes läheb 30-50km/h julgelt 15 sekki aega, nüüd loe ise peas 15 sekki ja sa saad aru kui pikk see aeg on. Kolvikomplekti peale on pandud suured lootused. Sissesõitu peab ka tegema talle midagi muidu? loodan et silku korras on.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 parem pane uus tosool sisse, kui ploki alt võtad on kõvasti lihtsam vahetada sissesõitu tee mingi 200km umbes 50km/h
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Täna vahetasin siis kolvi koos rõngastega ära. Ei olnudki nii suur töö kui ma arvasin, absoluutselt suur töö ei olnud. Blokki alt ära ei võtnud, võtsin aku juurest plastikud, istme ja tagumised plastikud ära. Nii sai sinna väga hästi ligi. Silinder tundus korras ja oma silma järgi ma ei saand ka midagi aru mis oleks kolvil viga olnud peale suuurte täkete mis kolvil peal olid. Silindripeas ka täkkeid. Millest selline asi ei tea. Sisse sai uus jahutusvedelik, õhutatud ka ja kõik töötas nagu valatult. Lasin kohapeal käia mingi pool tundi, siis läksin tegin aeglase tiiru, aga ikka ei ole seda algusjõudu mis võiks olla. Üle 50km/h ei lasknud aga pidurdades ja gaasi pannes ikka muneb veits enne kui läheb. Eks pärast sissesõitu näeb mis siis teeb. Sumpsi kinnitus on bloki juurest katki, mis ma avastasin ja muud nagu midagi. Tagale läheb küll, aga mitte peale 15km/h enam. Mootori jõuga nagu tagale ei saa, aint siduri haakumisel. Kas algusjõuks vms aitab tõesti aint 70cc? :lol: Kohe kui raha saan tuleb 70 peale, annetage raha vms! Cheers, Paul!
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Silindripea ning kolvi täkkeid põhjustab see, kui silindrisse satub kõva asi mis ei põle, näiteks liivatera. Kui enam seda seal ei ole siis kukkus väljalaske august sumpsi.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 No mul oli ennem kangem survekas, siis olid pöörded mõtetult laes, aga jõudu ikka pold, siin mingi kangem kala
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Timmi ajamisest oled kuulnud?(Ei taha solvata) Pmst kui panna kangem survekas, vaja ka nõksa raskemaid rulle. Väga hea kohalt stardi annab sidur, kui ta magusal hetkel järgi haagib.
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 Eks ma siis ostan Malossi kollased, valgete asemel mis praegu on ;D EDIT: Aa ja unustasin öelda, et jõud kaob tagal sõites ka ära. Nurga all lähevad pöörded üli madalaks ja siis pole enam jõudu, et üles vedada ennast. Natuke saab olla tagal, siis teeb boo boo ja alla ära, gaasi panek ei loe nagu midagi. Saan varsti mingi video lõigu ka panna sellest ma loodan!
Re: Pauli Aprilia SR50R 07 No mina ei saa aru, kohapealt minnes ja aeglase hoo pealt ei poo üldse, aint tagal ja hoogu maha lastes nagu jah, ma ka ei saa aru! Tahab suuremat düüsi siis?