pazawazari Mätrix 70cc '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by pazawazar-, Okt 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Re: pazawazar 'i Keeway Matrix '07

Dohh, see on loll jutt, et vibra tunda on.
    Endal mõlemal masinal C4 olnud ja ei ole mingit vibra tekkinud.
    Lükka laager sõrmeotsa ja lase suruõhuga pöördesse. Korralik laager ei vibra, olgu ta mis lõtkuga tahes.

2. M121

M121 New Member

636
    0
    0

pane c3 või c4 vahet pole aga ära stokke küll jäta.
    mikuni 16 töötab täiesti asjalikult..kasutaja piiteril on sport pro-ga 16mm,90düüs ja kinnine e5 ning töötas täiesti kenasti.
    ja edu lc-ga..proovi kuidagi ära teha ;) enamustel on see jutuks ainult jäänud.

3. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

ei lc tuleb , sest õhkjahutusest kopp ees ja tihti vaja maanteed ka sõita nii et see lausa hädavajalik , juba olemas müüja ka kes vajalikud asjad mulle heahinnaga teeb , silindri äsab ka kuskilt:) , no vaatab seda , kui hakkab selle 16mm 'ga ilusti tööle siis jääb mikuni.

4. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0

Poisil masin areneb :D minuoma ei hakkagi vist arenema kuna see vend kellet ma jupid pidin saama pole siiamaani raami hariki ja veel mingeid pudinaid ära saatnud :S mul pole üleliigset rulli ka, eks sa vaheajal saad vbla teada mis sita ma kokku keerasin.

5. Unclesam

Unclesam New Member

212
    0
    0

Sa see Õismäe Sillu ? Mudu teemasse ka : mul oli ka LC Cpi ,aga jah edu !

6. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

to silver : no tavai reedel tahan teada millega sa hakkama said :D , sinul pole üleliigset rulli ? sama hästi võiks öelda et ma ei kasuta wc paberit:D , aga teemasse , ootan ikka cuumi siia kes ütleks kas mikuni oli stokis peal või ei sest ma sain talt mingi 12mm karpa koos rolleirga kaasa niiet ple kindel.

7. M121

M121 New Member

636
    0
    0

on vahepeal midagi arenenud kah?

8. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

näkäh , veebruari kuu läheb kokku panekuks :)

9. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

vahepeal siis nii palju et sai vahetatud rallitajaga karbussid , tema sai mikuni mina sain dellorto 17.5 , 9-led'ga led tagutule pirn on fred1234 käest ostetud , motuli reduktoriõli saan simpel sessioni ajal kätte Matu käest , lähipäevil camexi paari hooldusjuppi ostma nagu , Motoforce aku , Malossi red sponge õhufilter , kütusefilter , uus ngk küünal ja piip , Stage6 õlimõõdupudel , Akito sõidukindad ka .

10. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

v2ike up siis , ostsin hebo rihma , karburaator sai vahetatud 17.5 vastu , soovin k2sitoorega karpat 17-19mm , vahetuseks pakun raha v6i karpa , silindriks sain airsal t6 sport , v2ga v2he s6itnud ja korralik , nii kui 10 kraadi sooja v2ljas siis l2heb kuusallu minu vana rolleri omaniku k2tte portimisse , v2ndalaagrid , syyde varasemaks , reduktorilaagrid ja kokku panek ja timmimine.

11. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0

Kas sa seda 17,5 karburaatorit automaat toorega müüd ?

12. M121

M121 New Member

636
    0
    0

kuule mees alles sai selle karpa :D..eriti ei usu,et müüb.
    tore,et masin areneb 8)

13. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0

Nu ma ei tea, vahetust pakub, äkki müüb ka :p

14. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

no hea meelega müüks , aga praegu sellinne jama et pole mida asemele osta :roll:
    paar pilti ka :

15. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

see lc jutt jääb ikkagi jutuks sest ei viitsi seda nussi ette võtta ja ma arvan et mu esigondel laguneb ära kui sinna mingeid auke teha , loodab et kärab ka see AC , nüüd on veel puudu stage6 stock õhufilter , reduktorilaagrid ja reduktoriõli , ja kui need olemas siis kokkupanek :) , välimus jääb nii nagu ta on , selle võtab järgm talv ette , või siis ehk saab ka suvel juba krundi alla. loodan et jõuan veel selle rolleriga rolleriliiga esimesele võistlusele :p

16. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

eile võtsin rollerilt kile maha , ja siis esikondli , tuled , istmeboxi maha ja puhastasin kõik liivast ja pasast ära , õlipudelile tuleks leida mõni parem asukoht kui istme all , kuna siis kõik õli ja paska täis ja ruumi ka pole , aga suvel kaotatud väike jubin mis hoiab esikondlit üleval , selle leidsin kaugtule seest üles :d , veel puuduvad jupid on klapilehed , gaasitross , düüs , rullikud , reduktorilaagrid , reduktoriõli , aku . viimast kahte võite pakkuda kui kellegil uut müüa :)

17. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    Re: pazawazari Mätrix 70cc '07 (pildid)

karpa läks kummitusele , tuleb käsitoores.

18. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

reduktoriõli camex ja aku kah.aga noh asi areneb,Edu

19. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    Re: pazawazari Mätrix 70cc '07)

eile sain camexist aku , küünlapiibu , ja red sponge . kütusefiltri , ülekande õli , ja klaasriie saavad ka lähiajal toodud , hetkel ootan silikooni et panna mootor kokku.

20. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0

Mis düüs siis tuli?
    Loodan et saad pilli tööle varsti. 8)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte