pazawazari Mätrix 70cc '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by pazawazar-, Okt 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    Re: pazawazari Mätrix 70cc '07 (pildid)

düüs tuleb 68 , mootor pmst koos , vaja väntvõlli mutrid kahelt poolt kinni keerata , uus kolb peale , ja karbussi ootan MMA käest mis peaks juba minu käes olema , ja sellep et MMA (4stroke) venitas ei näe mind ka hooaja avamisel mätrixiga :/ , mudu roller hakkab juba rolleri moodi välja nägema , suunatuled modisin parktulede asemele , signa panin tööle , gaasitross sai update:D , mõned gondlid juba peal , juhtmed/trossid veetud , ootab ainult karbussi , kolbi , silindritihendeid ja ngk küünalt :)

2. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16

täna sai esimesed tiirud , ja kõik aprilia ja muude rollerite plaanid lennutas see roller mul peast ära :lol: , edasi käib ikka väga hästi :p , ainuke mure nüüd see et töökojas lasti vario mutter suruõhuga üle ja nüüd vaja üle keermestada , kui kõik hästi läheb siis pühap peaks juba korda selle saama , seniks suured tänud kasutaja Hertz kelle nõuanded väga kasuks tulnud , samuti tänud karlile (thethiff) kes tõi mulle karbussi ja düüsi :p , järgmine nädal tuleb palju pilte kah 8)

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

imelik et mõni vend teab juba enne kokku panekut mis düüsi on vaja, mina hakkan seda aga alles siis uurima kui esimene käivitus käes...

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

no freddy kui oma mätriksi 70se kohta liikuma saab, siis võime jooned teha :D

5. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16

kui väntvõlli korda saab siis järgm reede ;)

6. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0

No nii.
    Väike raporteerimine:kella 1 aeg helistas fredy et tuleb külla mulle,No okei mulle sobis..
    Tundaega hiljem veereb tüüp kohale,variokaas jalgevahel,ei no normaalne,
    Siis sattus meiega rääkima parm kes kurtis et ta tsinsu sumpa oli l2bi m2danenud ja lisaks iga teine sõna oli tal raisk...
    Käisin siis Fredyle peale et anna sõita,tahtsin näha kas k2ib paremini edasi kui mu Cpi,uudishimu oli tappev.
    sain lõppuks sõita.No algus on tunduvalt sitem kui Cpil,Aga pole hullu,siniste vedrude viga.
    Sõites tundsin et kõrgetel pööretel jääb segu lahjaks,ahah selge:peab nõela tõstma.
    Lisaks sai siibrivedru sobivaks lõigatud,kuna tal see pikem kui ma ei tea mis asi.
    Ja oppa kõrgetel pööretel saime segu normulliks.Sai siis korra niisama ringi aetud ja oodatud mehhanikut
    Kui mehaanik saabus luges fredyle mõned vead ette mis vajaks likvideerimist,Lisaks tegi korda tal taldriku jama mis oli kuskil sõna otseses mõttes Peessse keeratud.aga no okei keermelõikuriga korda ja asi nagu uus...Mingilmääral.
    Naljakas oli see et Fredy rollul oli peal mingi vene auto küünal mis oli n.ö tehase poolt juba perses.ja see oli ka põhjuseks miks j2ttis rollu suuretel pööretel vahele ning ei l2ind korralikult k2ima,sai see sitt ka vahetatud...Fredy ise jumala sillas ...
    Pmst võib lugeda päeva korda l2inuks kuna sai oma variaatori korda ja vead teada,üleüldiselt sai ta targemaks...Vist,Ei garanteeri.
    Ps!Rolleril taga istudes kardab millega p2rast jube palju...Eks see vist ole mu rollu viga.

7. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16

ega jah :D:D , no 2 laagrit reduktoris vahetusse , vario sai õnneks korda siitsuured tänud geenius Priidule ! , aga no Mirko taga istuda pole jah eriti lõbus kui kruusaseid kurve võetakse 50-60km/h ja viimase sentimeetriga teepinnal :D , homme vist camexi vahetab küünla ringi , ostsin camexist lühikese küünla . aga jah suured tänud jällegi Hertzile abi eest , korda läinud päeva eest ja nalja sai ka palju :D , homme/ülehomme saab pilte ka meie seiklusrikkast päevast:D

8. jouh2

jouh2 New Member

257
    0
    0

see suur et kas masin juba lendab kohila vahel tagarattas?

9. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16

sitaks , mõned inimesed juba nägid täna ka , liigub väga hästi :p , ja silindrit ma nii pea vahetada ei kavatse (ptui,ptui,ptui) kuna see teeb oma tööd väga hästi , hetkel rohkem tegemist kui juppide ostmist , iga päev 2-3h rolleri kallal .

hetkel vaja teha siis :

sõrmelaager vahetada
    reduktori õli leke peatada ( hermets katkise tihendi asemele )
    gondlid kruntimiseks valmis teha (hetkel tagaosa juures alles)
    karbuss ilusti timmi saada
    esipidurid õhutada , vb vaja ka uusi klotse
    tagapidur ära reguleerida
    rehvid statis täis pumbata :lol:
    tagumised suunad tööle saada ( ei tea mis kala on , sügisel töötasid :roll: )
    uus tagatulepirn
    spidomeeter tööle panna ( keegi võiks märku anda kes elektrit jagab , spido ise korras , asi on juhtmetes kuskil )
    üritab veel automaki peale saada siis saab tümmi kuulata (a)
    õlipudelile väike karp teha õlipaagi endisele kohale , et ei peaks õlipudelit istme all hoidma
    süüde lasta varasemaks teha

ja veel pisiasju , selle suve jooksul tahaks gondlid juba värvi alla saada :)

tuuningjuppidest on kindlasti tulemas :

sport ülekanne
    malossi rihm
    denso küünal

ning kui kunagi kuskilt raha kukub siis RHQ ja Malossi summ aga see on hetkel ainult unistus :D

kui palju peaks õli segama , siiamaani olen pannud 1:30 , on see vähe/palju?

10. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    ou, selle süüte me teeme ise varajasemaks sul, hoiad sulli kokku sellega ;)

11. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    jagad seda värki ? :p

12. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    lebolt

13. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    normaalne , linna satub siis teeb ära :p

14. jouh2

jouh2 New Member

257
    0
    0
    ja et oleksid mulle krdima 15 juuni vastus selle pyssiga!

15. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Kohila vanamuttide hirm,isegi kooli turvamees kartisseda relva,käskis teise kohta parkida.Tee parem suunakad kohe korda,muidu kitsed vägistavad ära sulle,siis raha jälle vähem.Krt ja pane endale kiirem ülekanne parem.

16. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    hehe:D , turva hakkas jah paukuma seal:D , suunakad teeks heameelega korda aga ei jaga seda elektrivärki :roll:

17. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Veere siis minu poole reedel.Tsekkame asja üle.Kindlasti mingi v2ike viga.

18. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    pole veel jõudnud .. , eile jätsin seisma , ja nüüd ennem ei sõida meetritki kui reduktori tihend korras, sõrmelaager vahetatud , ja lippama läinud ja taasülesleitud suunatuleklaas külge saab :lol: , kütusekulu maanteel on 4.7l/100km .

19. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Millega sa seda veel mõõtsid?pole v2ga hull ,mul oli sama vist enam2hem. :p

20. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    tankisin tallinas paagi täis , sõitsin koju ja rapla , seal tankisin uuesti paagi täis ,nägin palju sisse läks , delfi on-line kaardilt vaatasin palju ma km läbinud olen ja umbes nii :D , täna pesin rolleri ära , reduktorile sai just hermets vahele , hetkel kuivab. õhufiltri ja boxi pesin ära mis ka hetkel kuivab , täna tuleb veel lähituli üle vaadata mis õieti ei tööta , tagatuli kokku panna . homme saab sõrmelaager uus ja süüde ehk moditud kui silllul aega leidub, mingi päev vaataks hertziga elektri süsteemi üle ja paneks auto maki istumise alla .

üks küsimus : kas keegi teab kus tehakse tallinas liivapritsi ja mis see maksab kui ma oma summi sinna viin?? . plaanis summuti siis üle värvida.

ja nii ta siin areneb , tihti pane aga kütet jälle sisse ja saab jälle sõita :p :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte