pazawazari Mätrix 70cc '07

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by pazawazar-, Okt 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Männiku teel on liivaprits.
    2 plokki, 2 variokaant, 4 velge läks kokku mingi 500, seega sumpa tegemine vast suitsupaki eest. :D

2. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    väga hea:p , lähiajal seab oma sammud sinna :p

3. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    krt see Hertzi juures käik on ikka kaheotsaga asi :

plussiks see et alati saan teada kui rolleril mingi viga :p
    miinuseks see et alati sealt tagasitulles on mul remondikulud tulemas :lol:

tänase külastuse tulemus on siis see et blokk tuleb lahti võtta , kuna hermets mis ma blokipoolte vahele panin , selle on bensiin ära söönud , ning vahetusse lähevad ka vändasimmerid ja vb ka laagrid . õnneks on siin suurem asi töö teha , arved jälle väiksed.aga no kui hästi läheb siis reede õhtuks olen jälle ratastel :p Hertz peaks paar pilti ka panema , siis on ka minu überpüssi näha :lol:

4. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Seiklusest siis.
    Oli kell pool3 hilislõuna.Astusin maja uksest välja,ning mida ma näen...
    Igipõline kiiwi mees fredy kihutab minu maja juurde.Niisiis,tüüp arvas et tal vaakumklapp pees.tahtis minult vana ära osta.Sai siis lahti võetud ning selgus et ikka vaakumklapis viga ei ole.Vedas tal...
    Siis sai hakatud otsima elektri viga ,Nimelt tagusuunatuled ei funktsioneeri.sai otsitud viga nii ühendustest kui ja juhtmetest , aga kasu polnud,Oleks testrit vaja olnud.see selleks.See vend on kõige hullem rolleripedereerja keda ma tean,igalt pool tal läigib,lasin korra sitase asfaldi peal ratta all ringi,ja oi kurat mis sõimu osaliseks ma sain.Jube lausa.aga muidu pole hullu,Ta peab aint halli hermetsi bloki vahele panema,siis on normall,hetkel võtab simmerite vahelt lisaõhku.Reedeks saab poiss oma mopeedi korda ma loodan.Aga pikk jutt sitt jutt.
    Pilte ka poisi rollerist.
    Omanik ise piilumas:
    Kahtlane pilt:
    Lihtsalt tore:
    Mis on pildil? :lol:
    niisama:
    Päikest.

5. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    heliise kann on küll teemasse :D , aga mudu jamh , loodame et reedeks korras , reedel lähen kauaoodatud sõrmelaagri , vändasimmerite järele . rohkem pole vist hetkel vaja osta . kui raha üle jääb siis äki saan rksilveri juurde aja kirja panna :p , nimelt elektrisüsteem vajab ülevaatamist. mudu on jah enam vähem siin , kui mootori saab ilusti kokku siis hakkab juba rohkem välimuse poole vaatama . nimelt gondlid lähevad siis pärla halliks , sisemistega pole veel midagi mõelnud , esialgu jäävad vist mustaks ja kui ei sobi siis need ka värvi.
    Summuti peaks lähiajal mattmustaks üle värvima . Veljed , varikakaas , amordipulgad lähevad samuti pulbris halliks/valgeks . tulevikku vaadates tahaks veel sava rehvijooksu alla panna , xenon , strobod , tagatuli punaseks toonida , uus amordikõrgendus ja gaasamort.
    aga jah jutt on hea ja nüüd aeg minna see tegudeks teha :lol:

6. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    niisis , viga oli elektritoores , panin manuaaltoore tagasi ja saab jälle tagale :p , mudugi vändasimmerid tuleks üle igaks juhuks chekkida , hetkene seis on normaalne :p , jällegi suured tänud Hertzile ja Priidule ! :p

7. Bananaboy

Bananaboy New Member

56
    0
    0
    Palju praegu välja läheb?

8. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sissesõit vist käsil tal ja vaevalt et tippu on proovind.

9. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    eh , sissesõit on malossi spordil tund aega koha peal tiksuda mudu , ma lasin 3 korda mootori kohapeal soojaks üks pool tundi korraga. , ja peale seda rahulikku sõitu , nüüdseks sissesõit läbi ja maanteel püsin autodel kannul :p , linnas jäävad autod jalgu :lol: , kellegil mingi 85-90 düüsi pole ? , tahaks korra proovida ja vb ka ära osta.

10. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    mul 90 düüs olemas :p
    tule aint j2rgi

11. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    mul on 90,100,110 düüs :D

12. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Kena A6 quattro pidil :D Sinu oma või? :D
    Matrix on ikka kena masin, hakkab järjest rohkem meeldima. Eriti hästi sobivad luuptuled.
    Pole midagi paha öelda!

13. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    8) tegelt see A6 kuulub mu kasuisale:D103kw pluss chip ning veel nipet n2pet
    Pazawazar peaks teadma kui kiirelt sellel dislal 150 tuleb: 8)

14. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    krt see a6 on ikka jube asi :D , istun autosse , sohver ütleb pane vöö peale mendid väljas , jõuan turvavöö kinnitada ja juba kellal 150 :lol: kuhu jäid mendid? :lol: aga mingi aeg siis sutlema jälle :D

15. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    reedel peale kokkutulekut läheb uue omaniku kätte 8)

16. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    palju raha alla panid lõpuks ?

17. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    ma arvan kuskil 4-5?

18. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    kellele su pill ära läheb siis ? keegi rkst ?

19. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    minu teada tal kasutajat pole aga suht normaalne vend tundus kes viitsib seda edasi teha , vähemalt jäi mulje et läheb õigesse kohta:)

20. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    muljed on petlikud, trust me.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte