Ohhh, täiesti lõpp mida ma pesen masinast kui lumi on maas, külmun ise õues. Ja kui ma oleks voolikuga liccalt ülelasknud ja garaasi jätnud poleks selle mingit mõtet kuna tsement põrand on ja see räigelt tolmab ss masin tolmune ja pean uuesti pesema
See hea mõte aga enam pole vahet Aga räägi kevinopa poleeritud velgedest mulle kes poleeris jne 8) Plaanis endal poleerida/vb kroomida :roll:
Omg türa küll mine vaata uuesti PS-i seal on selgelt öelnud et 1000eeku RUUUUUTMEEEEETER, noo tõsiselt ka nii taun ei anna olla. Ja palun ära postita siia enam mõttetut paska
Omgg sul on ikka midagi veel öeldaa. Ma andsin lingi kus on selgelt näha ja ikka sa inised jne! Moded palun kustutage saa jama ära palun
Veits ebaloogiline oleks kll kui kahe roxi velje kroomimine oleks 500pluss euri, ss peaks auto kroomvelgede ring maksma mingi 3000 eur vhmlt? enamus kohtades ikka mingi 100-250eek ruutdetsimeeter, ehk mingi 7-9eur.
' info on võetud selle kes kroomimisega tegeleb kodulehelt 1200 EEK / dm2 niiet arvuta ise usu mind see maksab seda hinda.. hea kui 2 velge 500~ numbrisse saab isegi
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=30211 Eraisik Aadress: Vana-Narva mnt. 20 Telefon: 051 - 43 420 Kontaktisik: Martin Kroomimise hind: 1200 EEK / dm2 Vasetamise hind: ? EEK Eeltööde hind: ? EEK Märkused: Hinnad täpsustamata ning koos eeltöödega.