Ma kannatan kriitikat küll aga ma ei saa sellest aru et kui pole midagi asjalikku kommenteerida mida sa ss kommenteerid ja välja tõmmata ma ei saanud, vist peabi otsast lihtsalt ära lõikama.
Need saab välja tõmmata muidu küll aga kui liigakõvasti kinni siis tõmbad lihtsalt ennem juhtmed puruks kui koos klemmiga välja .
Mis aasta juhtmestikuga tegu on? Kui vanatüüp siis pruun-valge vool välja, sisse peaks siis kollane olema. Uue tüübi puhul pole kindel, kuid must = alati mass, seega kollane.
Led releega pole asi nii, kui valesti ühendad on asi putsis. Peab kuskilt laenama testrit, kui ei saa ss peab lootma et kollane on pluss.
Sain testriga teada kumb pluss on, ühendasin ära ja sittagi. Üldse ei viitsi el. jamada el. ei tea sittagi ka.
Kuna suundade asja ei saa korda ss panen gondlid peale ja näitan käega suunda :roll: Esitules need suunad ka ei tööta ja ei tea miks, releese saab plussilt ainult 1 voldi ka. Kui raha tekib viib vast camexisse :roll:
Re: PedakROX-i Yamaha aerox `00 Valmis No praegu sitasti kuna segukruvi tuli ära aga enne segukruvi ära tulemist esiots maas ei tahtnud väga püsida 8) Sitt digikas aga homme v millalgil saab rohkem pilte.