Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End Lugesin ka proje läbi, endal sarnane masin.Lootsin häid ideid saada. Räägi palju sportsumps juurde üldse andis? Gripid müügis veel? Kust sellisele üldse varuosasid leiab? Muidu töotab huvitab proje tulla. Tuttaval ka suht full 80cc ja pidi päris korralikult liikuma.
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End siiski mitte, ei näe kahte summutijooksu ega 3 paari grippe jah on küll vana nali, hakkake vinguma mu kallal
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End eilse päeva jooksul sai mootor kokku lapitud ja ka first start tehtud.silidrile tegid uue termostaadi ja kõik voolikuid said välja vahetatud..Alguses panin ilma sumpsia käima,alu tükke tuli natukene,kuid preagusel ajal enam mitte,kuna lisasid õli silindrisse.laupäevast hakkas sissesõit peale
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End Hahaha, olid täiel mõistusel ja kaine, kui käivitasid sumpsita seda?
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End tra mis kuradi vahet sel on ? pool suve sõitsin ilma supsita kuradi idioot
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End ma ei viitsinud otsida, aga kas selles teems su masinast pilte ka on w? edit: isegi on! Uhke
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End ilma sumpata sõites võib kurdiks jääda ju Kunagi võrriga ilma sumpsita sõitsin siis 10min pärast oli peavalu
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End ilma sumpata sõit küll kõrvadele ei hakka imo, aint nõme hääl on, parem sõita ilma silencerita siis on need õiged reissing hääled.
Re: Pekk-i Aprilia SX EI, ei pekk arvas et summuti on piiraja , tal nüüd high end ju. ta ei talu et sumpa läheb lõpust peenemaks kui leegikas.... piirab ju
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End Mis te huiate ?! Pärast saabki oma masina valmis ja kimab teie rolludest kõikidest mööda. Edu pekk!
Re: Pekk-i Aprilia SX 80 High End Hetkel asun muhu saarel ja täna tegutsesin jälle natukene.Mootoris sai kõik asjad korralikult kinni keeratud,koso sai paigaldatud,uus porilaud jms. homme katsun pilte teha ja laadida need lähimasse arvutisse ja siia ülesse panna.Pildid tulevad silinidrist ja üleüldse kogu värgist.
Ma ei saa aru mida te siin kõik huiiate kasutaja Pekk kallal. Minuarust küll väga asjalik pill, peab tunnistama ,et viimasel ajal SX-d meeldima hakanud. Muidu jõudu ja jaksu sulle.