Penno Yamaha Aerox 70´2003

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by penno, Nov 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aerox12-

Aerox12- New Member

128
    0
    0
  2. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    su pildid vähe kahtlased ja välguga tehtud :roll:
    lisan siis omaltpoolt ka ühe

3. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    no minnneee kannniii kui kena block on:):p

4. penno

penno New Member

245
    0
    0
    täna Estlandi :), tema supppertöö :)

5. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    ouu , sul oli see roller ümberläinud tänu mingile sõbrale ja mõlk tulnud sumpsi eks ? pidi uue sumpsi ostma juu !

6. penno

penno New Member

245
    0
    0
    eieiii ta maksis kindla summe, millest ma sain kasu ja see m6lk ei teinud midagi . aga raha sain selle eest .

7. -siim-

-siim- New Member

435
    0
    0
    need mõlgid saab kergelt välja. sellejaoks on üks tõmmits,millega saab need välja tõmmata.

8. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Lisasin siia siis veel pilte blokist , mis tegin mingiaeg
    eks jah , kena küll kuid ilusti peab hooldama kah , paari kuuga võib tuhmuma hakata
    pori mahapühkimisel võib kriimud peale tõmmata jne , kuigi eks väiksed kriimud nagunii kui hästi vaadata :p

9. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    mina prooviks lasta siia ikka autolaki peale. olgugi et ta ei pidavat püsima. kui ilusti paks kiht lasta üle terve bloki siis ta isegi peaks vastu.

sest muidu on se esimese pesuga kole.

10. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    uurisin saksast spetslakke ka poleeritud alule ,aga need üle tuhande krooni ning väike pudelike aind
    aga eks omanik ise teab mis teeb, mina peale poleerimise ei oska midagi ette võtta:D

11. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Muide,aga üks variant oleks lasta pulbris üle lakkida,et see jääks sama kõva nagu pulbervärv ainult on läbipaistev.

12. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    pulberlakk on hägune. ja jääb kollakas. pigem lase autolakiga. eks ta ongi et kui õhukese kihi lased siis koorub maha. aga mida paksema lased seda tugevam. mina laseks sinna migni 5 kihti lakki, usun et pole probleem püsimisega. muidugi pind peab enne seda piinlikult puhas olema. on olemas spets sideaine mis teeb metalli lakijaoks nakkuvaks. Mine glasuriti ja kurda oma muret. aga mina prooviks siiski esimest korda ilma. hakab kooruma siis koorub öra. aluspinda vähemalt ei vigasta.

13. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    lakk võtab läike ära.

14. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0
    minu arvamus on jätta ta selliseks nagu ta on ning vali sõidupäev vastavalt ilmale, aga no teie sal lasete vist iga ilmaga, olgu kasvõi meri põlvini

15. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Vesi ei ole anus välistegur mis mõjutab ometigi ju...Kõik niiskusest liivani rikub seda läiget

16. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Hoia mootorit kile kotis. Ja uute rehvidega sammuti ära sõida;) Seda pinda saab taastada läikega kui vaja kuskil eputama minna vms,ei ole eriti raske. Lisaks on poleeritud blokk hea sile ja mustus ei jää vapsjee külge, enamjaolt oleks naq kogu aeg mootor ´´puhas´´ .

17. penno

penno New Member

245
    0
    0
    uute rehvidega ?

18. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    se oli näide toodud et samahea kui ostad uued reffid ja et nad ei kuluks v kauem kestaks ära sõida nendega

19. marx234

marx234 Member

878
    0
    16
    palju välja läheb :p ??

20. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    45km/h nagu kord ja kohus.