nii,vahepeal natuke lisasi juurde saanud. kohtvalgustitega lamp: sellega seoses jäi üle vana tavaline lamp,mille lõikasin pooleks ja tegin jalgealla ka valgustid sellest. juhtme vedamine oli paras keemia sai tehtud ka nahahooldus,ei saavutanud küll oodatud tulemust,aga paremaks läks. suht madal sai selle madaluse tegelik põhjus on aga selline mõned päevad tagasi läks pidurivoolik lõhki,just enne seda,kui hakkasin tartusse sõitma,vedas,et enne minekut läks,tartus kuskil ristmiku peal oleks päris jama olnud arvatavasti.aga mõne tunni pärast saan uued voolikud kätte ja siis saab jälle kokku laduda. mingiaeg sai number ka proovi mõttes külje peale pandud,mulle meeldib.nüüd ainult lpd vaja ära osta.
Oleks see number väikses mõõdus, ehk 2 numbri ja 3 tähega, oleks veel normal. Hetkel nagu rõve suur latakas stange vasakul küljel
kaks pilti ju nendestneed jalgealuse ülemine plastik.täna vaatan kui meeles siis teen pimedas ka pilti. nüüd tuleb päikesesirmide alla ka mingid valgustid otsida ja ongi valgustuspakett olemas.
See number seal stangeservas on ikka eriline vöörkeha. Seal, kus on selle koht oleks asi ilusti proportsioonis. Isegi Alfal on kenam, sest seal nurgas tal ka spetsiaalne numbrialus. Kas pealuukujuga hõbedased ventiilikorgid oled juba sebinud. Noh sellised, mille punastes silmades ledid ratase pöörlemisel põlema hakkavad. Tra kus see oleks tegelt sitaks ilus.
Kuule, sa oled ju nagu väike ahvike, sest ise sa pole ju selle peale tulnud. Nagu ka sellega, et esiklaasi taga on numbrimärk ilus. Oled liitunud ka teiste sita maitsega klubiliikmetega Sealgi ju peamiselt seda maitselagedaks peetakse: http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... 9&start=90 Aga noh, kes sööb sitta, kes shokolaadi. Mina olen igatahes shokolaadi sõber. Seega anna tuld!
Türamüra,Su sokolaad on nagunii sitast tehtud. Enives,kui peremehele endale meeldib ,siis keda see veel kottima peaks? Las olla,teiste elu see ei sega ju! Ma saan aru,kui nüüd keegi ei saa selle numbrimärgi asukoha pärast und,aga katsugem olla.