Tead peremees, sõitsid täna Tartu kaupsi parklast läbi .. no reaalsuses on ikka masin midagi muud kui piltide peal.. kuradi kena oli ikka! Mõtlesin, et tulen puhun juttu kah, aga ei viitsinud hakata järgi jooksma. :lol:
Ma ei teadnudki, et autodele on eraldi talvevelgi saada Mina nagu olen talverehve soetanud siiamaani.
türa oled sa loll w? tal on praegu 17 valud ja nendega ta talvel ei sõida ja plekk on kah nata kole niisiis ta ostis endale 15tollised orig kärg veljed vast ja paneb sinna talverehvid peale ehk need on talve veljed ehk kasutab neid ainult talvel. no ma arvan vähemalt nii vaatab mis peremees kostab.
herkokene, loll oled ju hoopis sina, kes nii "ilusti" küsida oskab Ja see pole esimene kord sul hiilata... Võin ka 20 tollistega talvel sõita. Kah asi.
ei aga proovi sõita talvel laiia rehviga ja siis pärast plekk veljel oleva kitsa rehvida ja tunne vahet.
Irww velje laius/suurus oleneb suuresti ka autost.. BMW X5 on haigelt laiad papud isegi talvel ja kahtlen, et sellega driftida ei saa.. Lihtsalt lahjem mootor ei jöua laia papuga mitte mnnigi teha..proovi alla panna endale 255nt ja drifti siis vöi proovi söörikuid..isegi 2.5 141kw ei teinud mnnigi. Herko su jutt ajab nutma lihtsalt