no ma miskipärast usun,et sinu "laiad" veljed on kitsamad kui minu omad või samad muidu mis sa räägid et sa madaldasid tsipa kõrgemaks kui minu oma?ei saanud pihta hästi....
mul 7.5" lai, aga sesmõttes et alguses oli mul maastur, lasin teda madalamaks, aga ikkagi jäi grammi võrra kõrgem kui sinu oma...
Mu meelest valga teed on nagu peale teist maailmasõda jäänud ja jääb ka kauaks edasi Ulme mis teed seal on : D
nende oranzidega ei sobi nii madalaks imo, aga arvan kui uued veljed alla lükkad, siis võib parem tulemus jääda. Edu!
Võiks jep teha võtmevõrdluse sirgel maal Ja mis teistest velgedest saanud on? Plaan alla panna v üldse pole?
pilte võib teha küll nv näiteksv kuna sa räpina. see oleks juba põhjaga rängalt vastu maad kui stange kõrgus selline oleks sirgel pinnal. teiste velgedega on plaanid lahtised veel,rehvid osteti nina alt ära mida vaja....niiet kui keegi teab kust tartumaakonnas alla 25 euri per rehv(205/40 17)leiab,siis andke teada. praegu tulid ühed style 5 ka müüki,krt eiteagi mis saab veel...
herko jah..nagu alati pani võssa. http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=338370 minuarust küll korralikud. pigem loen seda ahhetamist ja ohhetamist,kui seda shiidi mida sina toodad.
Oeh, kustutan türamüra pasa ära ja ta kirjutab 30 posti asemele. Kuid ära kartke, varsti eemaldame ta siit foorumist /Sorry, et sa midagi kirjutada ei saa türamüra