peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a.

Discussion in 'Lugejate autod' started by peremees, Nov 28, 2009.

1. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Jaapanlaste mootorid on ülimalt vastupidavad ja pommikindlad (eriti hondadel), sammuti ka elektroonika on suht heal tasemel, kuid kere ei kesta.
    sakslasel on mootorid ja elektroonika natuke kehvemad kui japsidel, kuid see eest on kõik piisavalt vastupidav võrreldes jaapanlastega et osa on üli hea ja siis osa üli si**.

Kuid peremehele üks küsimus et miks nii tihti neid velgi vahetad ?

2. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    Mõelda vaid et sa õppisid veel autotehnikuks.. Mina igatahes ei saanud mitte midagi praegu aru :D

3. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0
    Japside kereprobleemid on mineviku teema. Tänapäeval ei ole saksa plekk küll parem, kui japside oma. Mootorid on tõepoolest japsidel korralikumad alati olnud.

4. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    No majtea. Minu arust japsi dislad ei liigu küll võrreldes sakslaste diislitega. Kütust võtavad ka rohkem. :roll:

5. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    mõtetu vaidlus.....
    aga minuarust ei kõlba enamus japse küll kuhugi.....va mõned.
    aga velgi vahetan lihtsalt sellep,et oleks jälle midagi uut ja saaks katsetada igast teemat.

6. Türamüra

914
    0
    0

Millele tugineb sinu väide? Oled kogu jaapani ja saksa diislitetoodangu ära katsetanud? Või piirdub sinu väide vaid paaril mootoril? Kaldun viimast pakkuma, sest ega ikka nii must ja valge see asi ikka ei ole küll.
    Ja jutt läks sujuvalt diilite peale millegipärast:)

7. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Saksa diislid on palju toredamad, kui Jaapani omad. Kogemus Land Cruiser V8ga, maanteel võtab 12 sajale. Linnakulust ma parem ei räägi, samahästi võib Saksa V8 bensukaga sõita. Täiesti mõttetu auto ja mootor see LC V8.

8. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0

Sinu õnneks/kahjuks piirdub see enam kui 10 erineva japsi diisliga :p

Ma ei taha väita,et japsi diislid halvad,kuna pean tõdema et D4D tüüpi jaapani dislad on täitsa mõistlikud,aga ikkagi... Saksa diislid on minu jaoks kõvasti vastupidavamad,ökomad,ning parema minekuga.. :)

aga siinkohal lõpetaks OT kuna siiski peremehe auto on bensukas,ning seda ei muuda miski :lol:

Peremehele: minu arust on need veljed väga omapärased. kuigi style 5 halba ei teeks,näeb siiski see E36 mõnusam välja,kui linnapildis teised räämas E36-d ,mida on kahjuks pool linna täis. :)

9. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    muud autot ei tea peale länkari, või mingi konkreetne vimm?
    ja maasturit võrrelda mingi sõiduautoga on ilmselge lollus

10. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Ma ei võrrelnud seda hetkel millegagi, ära mõtle asju välja. Aga ma võin ju võrrelda siis Q7 4.2TDI-d, see võttab tuttaval maanteel 9 sajale. Linnas 12

Lihtsalt minu jaoks on arusaamatu, kuidas saab üks diiselauto võtta maanteel 12 sajale, odokal oli 20 000km. Meie peres võtab 5.3se bensiinimootoriga ja 2,5m kõrge ning 3 tonni kaalub Chevrolet Express maanteel 13.

Siit tuleb omad järeldused teha.

Aga posphaze vms, tean küll muid autosi peale länkari, ära arva et ma pime olen ja linnas autosi ei oska vaadata..

11. Ko_boy

Ko_boy New Member

356
    0
    0
    aga saa mingit tuning stangesid ja mingit sellis möllu ei ole mõtlenud soetada?

12. Türamüra

914
    0
    0
    20 000 pole veel korralikult sissegi sõitnud. Või on sellel midagi viga.
    Selle länkari kulu PEAKS jääma linnas 12l kanti, maanteel 9 kandis ja keskmine 10. Mis on täiesti normaalne küttekulu sellise tonnaazhi puhul. Q-st on ta ka kuskil saja kilo võrra ka raskem, ning ei ole ni iaerodünaamilinegi. Seega ei ole selletegelikkuses Q küttekulu küll kuskiltotsast väiksem Länkarist. Kuigi ju võiks, sest plussid selleks on ju Q kasuks.

13. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    no kõik oleneb ikka paremast jalast ka, väga vabalt saaks q7-ga linnas 20l sajale ka sõita.

14. Türamüra

914
    0
    0

Ei käi jutt kui kerge või raske on kellegi jalg. Need kulud on normaalse kasutamise tulemusel saavutatud. Ja sinna alla ei kuulu "raske" jalg.

15. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Ma rääkisin tempomaadiga sõidust sirgel teel, ehk hetkelise kuluna, mitte kiirendades vms. Lihtsalt otse sõites tempomaadiga. Suvised teeolud.

16. Türamüra

914
    0
    0
    Kust sa selle sõna leidsid? :p Ütle kohe slängis püsikas, siis ikka noortepärane ju ka:)

17. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Mõtled midagi sellist ?
    http://www.auto24.ee/used/630565
    Arvan , et ei ole hea mõte :)

18. Türamüra

914
    0
    0
    See eelneval lingil antud asi on lihtsalt JUBE!

19. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    +1

20. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    kas just sellist,aga cuptuningu lehelt on uus tuuning stange välja valitud