see nr seal on taitsa vaieldav asi hetkel,rohkem ikka kaldub sellepoole,et voib.kuna ettenahtud koht puudub ja naha on ka oigete kauguste pealt.
TÜV ei ütle keegi midagi. Topelt parktuld ju pole. See on sama nagu kollased tuled, mingi aastani olid need lubatud. See, et number salongis võid igakell öelda, et numbrialus läks vastu äärekivi sõites katki ning et märk ära ei kaoks sai ajutiselt autosse tõstetud.
ja kui mendid veel ei tea - mis ajutine, see igavene! mul ei ole midagi selle vastu kui sellised pisikesed seaduserikkumised kellelgi igapäevased on, ma ise ju rikun ka ja lihtsalt selle pärast, et mingi seadus mulle ei sobi või isegi ei meeldi. ma ei näe ka mõtet näägutada inimese kallal kes seadust rikub, sest igaüks peab ise teadma millega riskib kui seda teeb. kui keegi, kes ei ole ment, tuleb kukke mängima (või mis iganes seadusemeest) siis halvimal juhul saab ta lihtsalt vastu hambaid, ma arvan. :roll:
ülevaatusel ei olnud kellegil ütlemist. omaalgatuslik ümberehitus on jah ainus mille pärast kobiseda saaks,aga kust nemad seda teavad kas olid orig või mitte?
veljed:380 makk:50 rehvid ja vahetused:150 coilid 200 kohtvalgustitega lamp 5 obc 18 25 jalgealuste valgustid ülevärvimine(keretööd tegin ise)värv 200e värvija tööraha 100 pahtlid,krundid liivapaberid jms 50 xenon 35 summuti tagumine pütt(2,5moto oma) kõik piduritorud,voolikud ja õli 75 lääba tagumised puksid 20e us park(pirnid vast 2e) kk nupu valgustus esimesed pidurikettad 40(tagumised üle treitud) kõik piduriklotsid (ei mäleta täpset hinda)40umbes LPD 15 käetugi konsooliga 35 m-küljeliistud 10 kaitsmekarbi kaan 2 karbikatted m kõrvalistuja poolne uks 35 ühed 17bbsid said veel ostetud .. pikemad poldid velgedele20 flansid kapotinahk 50 2 õlivahetust 50 starteri planetaar 50 2 korda üv kollased udukad veljed värvitud ja poleeritud ja veel igasugu hooldusvahendid kütus jne..... ilma kütuseta 1,9k euri aasta ja 1 kuuga autosse läinud :| kindlasti on asju veel mis ostetud ja tehtud aga meelde ei tule. ja kõik tööd peale värvimise kodus ise ära tehtud.
Loobid siin kindlate faktidega? Lõpeta siis lause ka, mis on andmebaasid neil on? E36 on ka originaalis tulnud usa suunaga.
türamüra, MINE OTSI NÜÜD WIKIPEEDIAST DEFINITSIOON KÄRU SÕNA KOHTA. haige debiil oled ikka, tuleb mulle targutama oma wikipediaga, mis on retro, nüüd ise ei tea mis on auto tra maun kus sa eland oled. türamüra ftw!kummardus su ees, rk munnim inimene
Jep kallis hobi on auto kallal nokitsemine. Jõudu ja jaksu, minu silmis samuti kena eksepmlar. Lower it!