Krt vaatsin neid pilte, kus sul need BBS'id olemas olid veel hõbedasena ja aru ei saa, miks ikkagi oranze eelistasid.
nii,kuna compactil on riidest sisu ja mulle meeldib nahk rohkem,siis toon homme ühe valge nahksisu koos polstritega ära,vaatan veel kummale jääb aga usun,et läheb kupee peale.
tean jah,et polstrid ei lähe,esimesed istmed lähevad aga tagumisi vaja veidi tuunida. aga muidu: http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=144055
ei ole neid niitäpselt uurind veel. olen juba ammu ümber mõelnud müügi osas,sõidan hea meelega ise sellega edasi nv õlitan ära ka karbid,pidurid jne. nii ta talveks jääb:
täna sai velgi alla proovitud,ja selgus,et taha ei mahu mingi nipiga 225/35 ära,215/35 on praegu nii et e36 võtit ei lükka sinna vahele mitte mingit pidi,ees on natuke rohkem ruumi,kuid peaks veel vajuma,sest rattad olid üsna kaua õhus.pakkuge mulle nüüd 215/35 18" varsti kevad käes juba. tagumine: ees: kaugemalt: veljeääred on täpselt tiivaäärtega tasa,praegu pole flanse ka vahel.
, selline effect on nagu masin oleks aind velgedel... Jäi oodatust isegi ilusam Kuigi kindlasti oleks 225 rehv veel ilusam all, kuna laiem veel Muidu kas tahad 215 rehve naast- või M+S Rehve?