Teed 1:1le peremehe bemmi valmis stangede ja velgede alla kruttimisega siis ostan peremehelt 3500 ära selle ja annan tasuta sulle 8)
jep,tark mees,teab mis räägib,peale velgede ja stangede pole ma midagi teinud,kusjuures ma pole isegi stangesi vahetanud,kui aus olla,niiet fail debiil. keegi võiks vaadata kas selle säga ip klapib mõne teise kasutajaga,mul selline kuri kahtlus jälle. /TEISED KASUTAJAD, KES ON POSTITANUD SELLELT IP AADRESSILT markok Markoo-
Kui sa ei mõista siis natuke lamp on kui tüüp kes on eila registreeriunud tuleb just siia peremehe teemasse mölisema. Pole keegi öelnud, et ainult kiitma peab, iga ühel oma arvamus, aga rk jap selline huvitav koht et kui maha laidad siis oled kade ja taun. Ja sellesmõttes ka, et peremehel siiski rohkemat tehtud kui veljed.
umbes et võib eesti keel selge õppima. väga paha arusaama sina räägid.[/quote] huvitav ma küll ei näe, et midagi vales käändes oleks, aga nh mõnel jääb ikka ette. Palve, kirjuta teemasse, et siin võib ainult kiidulaulu laulda, muidu mõni mees on kohe debiil, kui arvab teistmoodi, tänan.
see ei ole kriitika kui kolga-jaani ants tuleb ja ütleb, et igaüks võib sellise pasa ehitada.. pasaks ja muuks sõimamine näitab siiski sõna võtnud inimese IQ taset ja muud midagi, kriitikast on asi kaugel
Ma ei viici kogu teemat lugeda. Märgin ära mõned asjad (LISA!) Madaldus Veljed tuled Kas see on custome? Et nii ainulaadne? Seest küll pilte pole, aga eks kui seal kosmoselaeva sisu oleks, siis eks ta oleks pilti teinud. Mu tuttaval oli ka ntks madaldatud buumer millel olid 18 veljed ja pruun sisu, üle värvitud oli ka muideks ja igast asju veel ja müüs maha mõistliku hinnaga. Ta küll ei rääkinud et hull proje jne. et inimestel kaelad valusad järele vaatamisest. Ega kui ntks mulle ja kellegile veel ei meeldi ega siis kohe debiilid pole, see pigem näitab auto omaniku IQd
Mis see siia puutub ? Ma pole praegu autost midagi rääkinud ..... Ka omanik pole midagi rääkinud selle kohta, et tema bemm on parim ja ainulaadsem Eestis (veel vähem seda, et see on hull projekt).. vb mingid kiimas pubekad tõesti ütlesid nii, mine siis suru neile oma arvamust peale. Mitte meeldimise avaldamine kasutades sõna "pask", ei peegelda just eriti kõrget iq-taset .. ning kõlab pigem lihtsalt debiiliku röhitsusena või lihtsalt üritus tähelepanu saada ?
Peremees ise rääkis, et " mine saa ehita selline valmis!" Mina ei suru kellegile enda arvamust peale pigem need kellel meeldivad teevad seda. Huvitav versioon, kelle ees siin kõvatseda siis, ära kujuta endale asju ette.
sinu iq on ikka alla igasugust arvestust. otsi nüüd koht välja kus ma ütlesin mine ehita selline valmis,dafuuuck. kui ei viitsi kogu teemat läbi lugeda,siis ära tule siin tatti suust välja pritsima. ja seest on pilte küll! soovitan sul teema läbi lugeda,tõesti see on raske,sest sinusugused piimaninad on siin paarkend lk vinget teksti lajatanud. lihtsalt teadmiseks sulle,et ma olen selle auto alla aastaga magama pannud rohkem,kui samasuguse väga korraliku auto raha. maitea tatid võite siin möllata,kui tahate,ma enam ei viitsi lollidele vastatagi.
Korraliku autoraha alla pannud`? Ehk siis 2k €? Kuhu alla see nii suur summa läinud on...Lihtsalt huvi pärast küsin. 1k € võib küll olla läinud
leidsin. see siis 2011 1 november seisuga. nüüdseks 500 julgelt juurde. veljed:380 makk:50 rehvid ja vahetused:150 coilid 200 kohtvalgustitega lamp 5 obc 18 25 jalgealuste valgustid ülevärvimine(keretööd tegin ise)värv 200e värvija tööraha 100 pahtlid,krundid liivapaberid jms 50 xenon 35 summuti tagumine pütt(2,5moto oma) kõik piduritorud,voolikud ja õli 75 lääba tagumised puksid 20e us park(pirnid vast 2e) kk nupu valgustus esimesed pidurikettad 40(tagumised üle treitud) kõik piduriklotsid (ei mäleta täpset hinda)40umbes LPD 15 käetugi konsooliga 35 m-küljeliistud 10 kaitsmekarbi kaan 2 karbikatted m kõrvalistuja poolne uks 35 ühed 17bbsid said veel ostetud .. pikemad poldid velgedele20 flansid kapotinahk 50 2 õlivahetust 50 starteri planetaar 50 2 korda üv kollased udukad veljed värvitud ja poleeritud ja veel igasugu hooldusvahendid kütus jne..... ilma kütuseta 1,9k euri aasta ja 1 kuuga autosse läinud :| kindlasti on asju veel mis ostetud ja tehtud aga meelde ei tule. ja kõik tööd peale värvimise kodus ise ära tehtud.