Ma räägin uutest klotsidest. Ja 5000km jooksul ei ole vilin kuhugi kadunud. (tuttava autol) Kallimad klotsid vilisevad esimesed 500-1000km ja siis hakkavad korralikult tööle.
ei kima väga,väikse kiirusega libistada palju etem kusjuures paarsada meetrit peale seda kui sa vastu tulid sain korraliku pidurduse teha küll,aga selle teepeal üsna tavaline,et keegi kuskilt välja hüppab muidu võhandu parklas oli vahepeal selline tunne,et mingi bemarite kokkutulek,4-5 tumedat e39 ja mu e36.
kle jah, istusin kõrval ja korraga vaatan ,et kitsed tulevad põllupeal elu hooga auto poole . seal kandis jes neid jätkus. kusjuures oli ja, vaatasin ka ,et wtf. ei väga mõistlik. põlvas ka satub neid ikka kokku,aga mu semudel kõigil fl-id rsk . ma ainuke heits.
Vilisevad nad sul siis alguses kui võtad pakist lükkad peale, tavaliselt käijatakse ääred maha v lükkad viiliga ja ei ole mingit vilinat sul . Muidu kena soliidne buumer on sul .
Liivapaberiga klotsid enne pealepanekud üle käia ja peaks seda vilinat väheke leevendama, kuid eks tahavad veits sissekulumist ikka saada.
avastasin,et ühtegi plekikatega pilti pole. 5 er velgedega tegu. käetugui ka paigas,väga mugav asi. pesta tahaks ka auto jubedalt...tuleb sula oodata
Ei sa ütlemata jätta, 250000km läbinud autol vahetatud JUBA kolvirõngaid, saalesid Ongi bemmi mootorid nii kusised või? Ja siis väita, et tegu ülimalt hästi säilinud autoga. Lisaks veel matsu pannud...noh, siikohal läheb küll täppi lause´: "Igaüks kiidab oma...".
is mootori puhul on see tavaline eks need lisa 20kw nõuavad rohkem hooldust.....ei saa õelda,et bemmi mootorid just nii kusised on ka. hästi säilinud ta siiski on,17a vana juba ju,sisu on täiesti korralik nahk pole puruks ega midagi,rooste hakkas ka alles see aasta tekkima.niiet ma ei kujuta ette milline sinuarvates peaks siis välja nägema 280 000 läbisõiduga auto...?
Kuule, ka poole millise läbisõiduga autod võivad olla nagu prillikivid. Ja ega need meilmüüdavad saksast toodud autod tegelikult eriti palju alla poole milli polegi sõitnud. Usun, et ka sinu bemmi kilometraaz on tegelikkuse kordades suurem odokal nähtust. Ärge lihtsalt kiitke oma asju taevani, kui nad seda tegelikult ju ei ole. 17 aastaseid ja oma vanuse kohta heas seisus autosid leiab küll. Isegi päris palju. Kui otsida oskad. Kere korrosiooni poolest ei saa selle ajastu Audi-dele küll keegi lähedale. Ps. Ega sinu auto ei saagi ju eriti roosteda, kui see pidevalt on matsu saanud. Matsude likvideerimine eeldab ju ka värvimist. Rooste ei jõua silma paistma hakata, kui juba uued jupid külge kruvitakse ja värvitakse
uued jupidtagumised koopaääred nii nagu tehasest tulid,esimesed 5 aastat vanad ja seal roostet pole. ma olen juba teistest teemadest aru saanud,et sinuga vaidlemine on üsna mõtetu tegvus,no sorri,aga nii on. 100grammi hinge alla ja jälle rk-sse korda looma 8) chuck.
Ja teeme siis nii, et sinu(tegelikkuses on siinsete kasutajate masinad pea kõik millegipärast üliheas korras) bemm on ÜLIHEAS korras ja igati üüber pill. Saad vähemalt rahulikult magadagi 8)
Sisu suhtes ei saa kunagi kindel olla mis aasta masina pealt ta tulnud võib olla, aga muidu on hästi säilinud, ei vaidle vastu, aga kreemitamist tahab küll, et säiliks ka edaspidi.
No enamus 17aastat vanad autot nii mõnegi avarii teinud ju. Vähe on neid mis ilma ühegi kõksuta Eesti pinnal liiguvad.