topi neid lätikaid enda võrrile kui tahad aga bumer on kõige parem just sedasi nagu on see 19a tagasi tehtud. Kusjuures ei ütleks küll, et tegemist 20aastase autoga
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat ei ütleks ja et nii vana on aga jah need led tuled mulle ka eriti ei meeldi niiet tavalistega parem ma arvan
Fck mees oskasid näiteks tuua ikka mingid ERILISED peletised :lol: Säänsed oleks veel suht OK, aga antud masinale on vist tõesti parimad need, mis hetkel on! 8)
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Oleks sellel see M Stange v Lip vms te rääkisite, siis uus käigukangi nupp, vot siis oleks see masin minusilmis täiesti PERFEKNE, keep up the good work
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Ma ei saa aru, miks kõik "lowriderid" vms kuidas te ennast ka ei nimeta, lasevad linnas kõik 40-ga nii palju kui ma neid kohanud olen. Nii Rakveres kui ka Tallinnas. On sellel ka mingi põhjus? Rohkem edvistada või hambad ei püsi suus vms? :lol: NB! Ei näita näpuga sinu peale ja ei mõtle oma jutu all sind! 8) Teemasse ka: On masinaga midagi vahepeal ka toimunud?
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat no mis mõtet on sõita 60km/h, kui pead igal ristmikul ja iga augu juures uuesti maha pidurdama?
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Ma ei mõtle Tallinna kesklinnas vms. Näiteks: Pirital ja rakveres samuti.
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat eino kunagi ei või teada, kus jälle auk või mõni mõnus kaevuluuk on
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat nägin eile tartus, no mine munni lissalt, ei väsi kordamast, et räme ilus ikka
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Ja siis peab koguaeg 40km/h-ga laskma kui teised kõrval lasevad 60km/h? See on liikluse aeglustamine, mõnes riigis on see isegi karistatav. Aga see selleks, ma ei viitsi sinuga vaielda enam!
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Rollerdajad ei tohi üle 45km/h sõita, samamoodi liikluse aeglustamine ju. :roll:
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Me ei räägi antud hetkel rolleritest! Jah, mõned sõidavad enda valik. Aga selge, teema lõpetatud minu jaoks!
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat tänud! aga aeglaselt sõitmine EESTIS pole ju keelatud,järelikult pohhui. mina küll ei hakka oma autot lõhkuma,sellepärast,et keegi taga vihaselt tuuritab,mida juhtub tihti. sõitku mööda.
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat aeglaselt sõitmine on keelatud ja on ka trahve määratud selle eest , ning seda eestis , enamjaolt siiski maanteel uimerdamise eest mitte linnas 40 sõitmise pärast
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Sellele teemale jõudes, imelikul kombel on arkis registreerides märkuste alla kirjutatud mopeedidel kiirusepiirang: 50km/h. Suht haige ? Vanasti oli ikka 45
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat vahepealseid asju: --------------- keerasin coilid põhja. ehk siis umbes täpselt 2cm dropi ees juures. ---------------- --------------- mõneks ajaks nii: xenoniga jääb päris huvitav rohekas valgus