Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat umbes nädal tagasi sai esiklaas vahetatud: eile ehitasin stangelisa: agajah...natuke palju sai hoovist välja sõites jäin sellega asfalti peale kinni,nii rõvedalt,et ei saand ei edasi ega tagasi liikuda. tõin siis relaka välja,lasin ta rohkem kui poole väiksemaks,sain siis paar kilomeetrit mööda täiesti normaalset asfaltteed sõita,kui järsku pauk käis ja rataste alt läbi lendas see asi jube jama,et mul seal ükski lisa ei püsi. nädalavahetusel käisin sellega pärnus speedestil,kus auto oli näituseala vms kohas väljas. sain siis auväärt eelviimase koha sealtehk siis enamus eesolijatest olid kõik lätlastest krokodillid.
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat oleks 3k taskust võtta võtaks selle iluduse kohe ära..
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Sõitsin sust mööda Räpinas. Miks oranzid veljed taas all??
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Müüsid kõik teised autod maha ? Ja see iludus on ikka alles ?
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat opel ja tsikkel ka alles ikka. 18" veljed ka juba nädala all olnud jälle.
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat naljkas et mu pere volvol on 18 veljed aga raisk tunduvad nii väiksed kuna all on korraliku profiiliga rehvid ja auto suur ja siis kui neid kondoomi paksuse rehviga üle tõmmata ja buumerile alla lükata siis näevad täitsa suured välja.
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Heipss, Kas see sama Bmw liikus täna Tartu khk juures ka ?
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat jp. Tegelt rängalt kole on ja roostetab juba :roll: :roll: Igakord kui aknast paistab, viskan pilgu peale. Hea tööga said hakkama qutt 8)
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat Tümakas oli hea, Teepeal oli lohk, hea et karpe ära ei lõhkund .. Tegelikult kena masin. Edu edaspidigi !
Re: peremehe bmw 318is, 103kw, 1993.a. ja chat täitsa tip top pill. see parm ikka sokkis korralikult kokku sulle seal hea et ta autot pesema ei hakanud. ise olin selle sinise kolmesega