naiss 8) edu alla mahutamisel, tundub, et sul seal väga palju üleliigset ruumi ei jää a tra lõpptulemus tuleb sitaks kõva
no praguste velgede ja rehviga on täiesti viimane piir,koopa ja rehvi vahele ei mahu tikke ega miskine asi. ja need tagumised on 0,5" laiemad,eks homme proovin. ja ma pole veel kindel,et need alla jäävad,viskan rehvid ümber panen alla,siis otsustan,kas on parem kui praeguste velgedega.
võimalik,et need lähvad varsti müüki,kuna ei taha mulle alla mahtuda panen kohe pilte ka. eks mingipäev viskan ühe pastla alla ja proovin rehviga. eriti hea oleks,kui see velg treipinki ära mahuks,homme proovin seda ka,saaks kasvõi 5mm maha oleks hea.
ära jama, ülikõv näeb välja ju, sebi omale camberit juurde, camber armsid vms (ebayst peaks neid normi hinnaga saama küll) või äärmiseljuhul venita koopaid veits, tegelt seda ära ikka tee
koopaid ei puutu kinlalt,camber arms need mis müügil need just teevad rattad sirgeks. treimine kõige reaalsem variant.
ma ei tea, milliseid sa mõtled, aga ma tean 100%, et on camber armse, mis annavad ikka normilt camberit juurde, need on need sätitava pikkusega
okei,võimalik,tean et rinka tüübid kasutavad mingeid,et madaldades rattad sirgeks jääks. need regullitavad pole probleem ise ka valmis teha,aga niigi sööb jõhkralt sisemist serva juba,ei taha et rohkem hakkaks
sama arvamus, need uued mu arust natuke liiga blingbling vms, aga see on ainult minu arvamus. nägin ka rohelisest pilti style 124 veljega, päris kena