m paketi stanget eitea veel....mõtlen seda asja,aga madalaks kindlasti kevadel ja kui rollerist lahti saan siis ülevärvimisse ja tahaks style5 ka ikka ära proovida
pole ammu uuendanud,egas midagi erilist pole juhtund ka.taga uued rehvid ainult,kuna üks vana otsustas puruks minna. a ja käigukangi nupule tegin valgustuse ka alla,päris ilus jäi. aga krdi ostke roller ära juba saan üle värvida ja igast tjuuningut tegema hakata sis ja need veljed mis eelmisel leheküljel,jäävad ära,kuna nende omanik avastas et ETon hoopis 19. jäävad samad veljed mul hetkel,keskelt arvatavasti mustaks ja tegelen vaikselt rantide poleerimisega ka juba 8) selle koopasse käimise asja saab ka suure treipingi peal lahendatud. kevadeks kindlasti ka coilid all ja korralik stance tagaratastel.
vahepeal olen leidnud uue ukse. täiesti roostevaba,hind oli ka päris hea minumeelest enne ei hakka peale panema kui terve auto tegemisse läheb.kapotti otsin ka veel.... käigukangile sai ka valgustus alla tehtud 6 lediga,varsti sellest ka pilte. seda et....maru kevade isu on peal juba mõni niisama pilt ka.
See velg jääks keskelt mustana suht jube muarust. Proovi terve velg üleni ära poleerida. Aega läheb, aga lõpptulemus peaks täitsa nunnu tulema. Mootor veits võrr pole ? :lol: Su Gilera näitab odavalt sellele tagatulesid
kusjuures see mootor veab tõesti päris hästi edasi seda keret ja ega ma ei tahakski suuremat,kütusekulu mõnusalt väike jne... kui vaja võimsamat saan igakell isa käest e46 võtta. ja runner näitaks sinu omale ka tagatuld
Kas see on jälle mingi tänapäeva noorte haigus, et registreerimismärk esiklaasi taha salongi topitakse? On sellel mingi põhjus?
muud põhjust seal pole küll jh,mina oleks ta sinna jätnudki,kui politseinikuid ei huvitaks.esiots palju puhtam ilusam ilma.
Selge, ongi tänapäeva nagade paha haigus. Esiots on palju puhtam ja ilusam näiteks ilma tuledeta. Proovi ära. "Naljavennad" ma ütleks...seal klaasi taga on see tõesti ILUS :lol:
nonii bemm seisab juba paarpäeva vanxi maja , ees mis toimub ? või ma olen täpselt nii näinud kui sa oled seal ?
eilsest õhtust,panin liigavara suvekad alla,eile oli lihtsalt võimatu slikkidega sõita,võtsin teise auto igaksjuhuks. tavaliselt seisab ta seal siis,kui ma olen vastavas olekus,et mitte sõita.
:lol: vägaväga erinevad autod minuarust.....e46 ikka korralikult suurem avaram vaiksem ja mida iganes. juhitavuse poolest on e36 kindlam ja täpsem,muidugi kui oleks e46 ka laiad rullid ja sportvedrud all,siis arvan,et jälle oleks e46 parem.
No sul endal ju kupee e36 ja sedaan e46, siis võibolla tõesti vahe on suur, aga endal on sedaan e36 ja õemehel on e46 sedaan (hetkel käin igapäevaselt sellega tööl) ning mina küll mingit erilist suuruse vahet neil ei tee. Võibolla e46 müra on nõks väiksem, aga no ma ei tea...Ei kurda väga, et e36's mul nüüd oleks väga palju müra oleks. Ja kui teha saab igast autost vast midagi asjalikumat teha ju, kui E36 müra on suur, siis saab alati pigimatte sisse panna.
e36 müra pole suur,aga e46 oma on kõvasti väiksem,peres olnud ka mitu e36 sedaani ja minu arvamus on selline.