Mu vennal on E46 sedaan, sõiduomadused jms väga head, aga millegipärast täiega vihkan seda autot. Pole eriti kunagi kolmesed meeldinud, erandiks on kupeed ja E30. Muidu perenaise auto on väga kena, täiega meeldib 8)
eile said lähituledesse xenonid,palju parem sõita kohe,täna panen kaugtuledesse ka ära. üks komplekt müüa ka kui kellegil huvi on! H1
Miks selline valik kevinite suhtes? Kaugtuli võiks just ju valgem olla või on see mundrimeeste pärast?
mismõttes valgem?6000k valgustab just paremini ja lähikates 4300 kuna neid kasutan rohkem,ja vb petab mõne mundrimehe isegi ära.kuigi enamus ajast linnas nkn aind park+udu.
Aga ei valgusta, 4300k valgustab kindlasti paremini! Offsetiga panin kunagi mööda jah, my bad, aga selles osas on mul õigus.
4300K valgustab tõesti paremini. Põhjus selles, et sinakas toon kaotab teel ära nn. muhud ja künkad. Tegelt kõige paremini peaks näitama üldse 3000K xenon millel on kollane "jume" juures. Selline jutt jäi vähemalt eriala õpetajalt kunagi külge kui sai räägitud tunnis xenon valgusest.
eelistan harja vart. palju ma ikka sinna kapote alla vaatan ainult klaasipesu vedeliku lisab juurde vms.
Miks ma ei imesta, et sa seda ainult teha oskad ja muust on ükskõik. Ja jube tore on ringi sõita küll varras pakiruumis koguaeg.
:lol: Tegelt Herko see asi on enamustel autodel... Aga nüüd tee pilti kuidas xenon valgustab rooli tagant
no silma järgi vaadates pimestab ikka 6000k kõvasti rohkem.pole jõudnud pimedas väga proovida kh.kaugtule omad müüsin juba eile maha kaeks nad nii äri eesmärgil saidki ostetud.roolitagant pilti üritan meeles pidada. ja see pilt on eile tehtud,just sadas kui tjuunisin neid peale.