Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ asoo, ma unustasin mainida seda ka et siduripeal see kaan vms , see on lillaks juba läind , , niikuum on olnd seal , märjailmaga variaatorikaan tossab (aurab). mingi kahtlane jama jah,
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Äkki siduriklotside katted kulunud ja nüüd käib metall vastu metalli. Sellisel juhul kuumeneb sidurikell palju rohkem kui muidu. Muidugi võib muid põhjuseid ka olla.
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ ah, eks ma kunagi võtan lahti ja uurin ise. Aga hetkel jääb roller puhkama ja ma lähen eestisse
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Niih. Nüüdseks roller otsapidi Tartus Vaikselt juppe hankima vaja hakta ,et inimesemoodi käiks vähemalt. Pakkuge keegi karpat mulle mis siia sobiks?Ei aja hetkel miskit performancit taga vaid tahan lihtsalt liikuma saadaAga enda karpa lekib pena läbi(ujuk jääb alla kinni ) ja üleüldse maru kahtlane on Uued rullikud kaa 7g sees ca 4g asemel.Minuarust olid nendega pöörded ikka liiga kähku põhjas Aku laadimisega kaa miski anomaalia.. peab vist juhtmnestiku kriitilise pilguga läbi käima vms. varsti pilte kaa, et milline ront hetkel on 8) Seniks kõik. :lol:
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ need plaanid on väheke soemal ajal. lihtsalt mul garaas ilma kütteta! * lisaks veel ,et ennem,,tjuunis,, seda rolli mul noorem venna kel olid hoopis teistsugused plaanid sellega. kuid värvivaliku jätan samaks! aa ainus pilt mis tehtud täna 8) http://img717.imageshack.us/i/photo0450y.jpg/
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Nii. Lõpuks tagarehv vahetatud. Karpa vahetatud ja käib nagu kellavärk. Juu sis vana oli lihtsalt oma elu ära elanud :lol: Isegi 7 g rullidega kisub vägisi nina õhku. Ainus mis teda vist takistab on megalt libisev sidur Järelikult tuleb välja vahetada..Pakub keegi?. Järgmine nädal saan garaasi tartus ja saan hakata esitulele miskit raami ümber ehitama. Klaasriie,makro ja pahtel juba varutud. Jube peletis näeb välja küll hetkel... Aga pohh, ei nühi eriti 8) Järg nädal läheb ka silkupea lihvimisse. 1,5-2mm maha nühkida, et surveastet tõsta :lol: Siis jõudu rohkem
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ ei tea ma ,, stock mis stock... pakuvad siin juba kollaste ja punastega jne.. mis oleks parim? no stock sidurile...jõu poolest noo.
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Palju see surveaste tõstmine juurde annab üldse ? Taifuunil on ka 70cc silkupea ja mitte piiksugi ei saa aru .
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Nuh, mõtte sain sõbrakäest Tema olevat teinud seda ja jõukasv oli märkimisväärne olnud. Tegi seda mingi 125cc agregaadi peal.. Teoorias peaks nagu sellega rõhk tõusma omajagu :roll: Aga enne ei tea kui ära proovib :lol:
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ teetee, ma enda zipil tegin, pärast oli nii et ei läind käimagi, ehk siis silkupea oli ebaühltane ja tampis sealt vahelt pena välja, pidin uue ostma
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Vaata, kui teha korralikult pingis siis saab ikka pääris tasase 8) Sa lihvisid põlveotsas rellakaga vä?
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Korralikult frees või treipingis maha freesides ei hakak ta midagi läbi peksma, ma tegelenud sellega (forseerimisega jm). Aga kui sa surve astet tõstad pead sa ka süütenurka varasemaks tegema võino ei pea aga võiksid sest mudu jääb hiliseks ja kõrgetel pööretel hakkab ebaühtlaselt käima endal oli ka pesoo sisi sellel viilisin neid süütelugeja auke ja tegin varasemaks ja läks tuntavalt pearemini kettasse. Ja benu pead veits rammusamat panema mudu hakkab detoneerima kuna igal benu tüübil oma surve mil ta põleb kõige paremini. Edu
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Jah. olen kaa kuulnud sellest süütenurga keeramisest. Eks siit üks suurem proovimine tuleb veel
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ saada ps kui oma silkupea peeti oled keeranud ja uut vaja, mul müüa Ai no aga pmts see ei käi ju nii, et lampi mingi 1,5mm maha siis peaks hea saama. Sa pead kudagi ära mõõtma selle, et mis viimane piir kusmaal kolb vastu pead peksma hakkab, päris viimasele piirile pole ka mõistlik teha. Peab jätma kerge varu juhuks kui mingid asjad erinevalt paisuvad siis kohe kolb pooleks poleks.
Re: Pesöö Peugeot Buxy 95´ Ega see 1,5-2 mm oligi nagu umbes pakutud. Väga võimalik et saab aind 1 mm kui sedagi.Homme kakun lahti eks siis paistab . Ja kui lähebki kuskil midagi perse ehk liiga palju maha siis saab alati paksema tihendiga päästa. :lol: noh mitte päris alati... Ühesõnaga jätan selle silkupea pakkumise meelde.