Eriti loogiline pole see, et miks sa siia selle teema siis tegid, kui sul selle rolleriga mingeid plaane pole?
pagan kül no ehk kunagi tulevad mõtted et mingid ledid või mingit muud stuffi peale toppida. ma saan kül vist nende asjade peale aru nii et rolleriklubi on ainult mõeldud tuunitud rollerite jaoks?
Mm, mul olid sitaks rahulikumad toonid, see praegune Apriliate Reissing on kuidagi imelik.. Minu vana..
nojmh sul on jah veitsa vähem toone peal. motohoovist öeldi et sellist värvivalikut nagu mul pidavat ainult paar tükki eestis olema.
Just ütlesin et pole Tallinnas selliseid näinud ja ise sõitsin täna sellisest mööda. Ega see kole küll pole peaks ütlema, aga uuematel r'idel häirib värvilahenduses see, et esi ja tagumised plastikud on erinevat värvi.
mulle just meeldib see värvilahendus. hoolitse hästi selle eest ka siis, kui 2 suve rügasid tööd selle eest kui midagi selle rolleriga teed siis mõtle enne hoolikalt muidugi, pole mõtet uisa-päisa teha asju. ja siuksed uimpzi taolised võiksid tõsiselt vait olla, vaata mis möla sa suust välja ajad ka eks.
jubeh Daniel ütles siis kui teema tegin et ta kindel et mul saab suve lõpuks piirajatest villand, ega tõsi see on kopp on tõesti ees. vahel mõtlesin et kohe paaripäeva jooksul maha lasta võtta aga kas on üldse nagu väga mõtet nüüd kohe võtta? või võtta uue hooaja alguses. keegi võiks ehk öelda kui muidjugi teab. kas piirajate eemaldamise eest tuleb maksta kah? hetkel rolluga sõidetud 2100km.
Kellel endal vähegi mõistust on, siis võtavad ise maha, ja saavad tasuta (va dyys) , aga sul soovitan lasta aps teha.
500 peal kui too hoole on siis nad pakuvad, et kas võtavad piirajad ka maha mul oleks too läind 50 eur maksma.
mmh mul küll midagi ei pakutud ega ma motohoovis ei käinud kh sain võru ramos är esimese hoolduse huvitav kas peale piirajate maha võtmist tuleb ka sumpa uus osta
Pakutakse kah sumpat, ma usun. Märjamaa vahel liigub üks samasugune, üsna normaalne tundub, pestud kujul, aga see vend märjamaal on sõitnud pea 2k ja tegi 2 nädalat tagasi esimese pesu rollule. :lol: Hoia siis pilli hästi ja võta piirajad maha ja uus sumpa, kerib märgatavalt paremini edasi. Edu!
heh ma pesen tavaliselt iga kord kui si*aseks saab, vahel oli see kääpa-võru tee no ikka jube lihtsalt maha pandud esimene asfaldi kiht mida kasteti ja kui pärast to rolleri küljes oli oi juudas kus andi nühkida siiamaani pooleldi veel amordi küljes :S