Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Ega see ei ole nii et sõrmega vajutad ja juba ratas blokkis. Loogiline ka ,et trummel piduril pead heeblit rohkem litsuma kui kettaga. Ma ei viitsi suga Aiko vaielda. Minule piisab täitsa.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Minu arust ka pole argaonil midagi piduritel viga , kuna esi osa raske , siis pidurdab naq loom :lol:
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Nii sai siis natuke täna sumpsi lihvitud. Homme lihivin edasi ja vaatan, mida Otepää autopood pakub, oleks vaja osta 2000 liivakat. Hetkle kuni 1200ni ja pildi peal kahm 1200 tehtud.Sumpsiga tööd on veel.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Ei ei eelnevalt ikka väiksematega ja et paremat tulemust saada lasen 2000 veel üle.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Mis ajast CPI hiinakas on ??? :-x TAIWANI JA AUSTRIA koostööl valmivad CPId Aga muidu suht püss masin, edu sulle sellega
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Tglt on hiinakas ikkagi. Taiwan ja Austria võivad neid juppe teha, aga minuarust pandakse Hiinas nad kokku. :roll:
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Sellesmõttes mul vahet pole kas hiinakas või mitte, peaasi et mind hästi teenib. Mina ei kurda ja siiani on mind viinud igalepoole kuhu minna olen tahtnud
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Ma ütlen sulle seda et RK-s pole mõtet rääkida cpi-de päritolust!!! Mõtetu katse. :lol: :lol: :lol: :lol: Ise olen aragoni omanik ja piduridtel pole nii häda midagi, eks ta asfaltil plokki naljalt ei võta aga pidurdab hästui!!
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 xD mul murdus ka silkust yks pool ära sealt kinnutus kohast. Palju see bobotech muidu maksis ? andis midagi juurde ka ?
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Minek on muidu hea küll. Tartusse sõitis autodega pea ühes tempos. Aga eks Priit räägib ise täpsemalt.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Eks to oli kuradima hea päev vist. Lippas nagu segane. Tipu ülesse võttis siis läks nagu nalja. Sidur oleks lähimalajal uus soetada, sest mootor juba soe siis ei lähe enam väga. Mõne auto tuules sai sõidetud jahm. 110 sai mõnikord kellale, kui Otepäält Tartusse liikusin. Keskmiselt oli nii 90-100 kellal. umbkaudselt 40 mintsa Otilt Tartu. EDIT:Ilm oli ka sitaks hea.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Tipp on hea, aga kiirendus võiks parem olla. Aga eks see muutub peale seda, kui uus sidur käes.