Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 se on nii, et osadel on dellorto, osadel on mikuni :wink: näiteks minu aragonil oli 16mm dellorto 8)
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 Rohkemgi kui kõva , oleks pöörete piiraja maas oleks roxiga võrdne . Kiirendus cpi kohta mõnus , ühtlane . Tipus mu roxiga üks ühele , kiirenduses jääb maha . Ja mõnus lihtsalt , kus tüübil masin kestab .
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 tuleb ette jah kui mõni maamees tellib pitsat siis peab pitsarolleriga ka põllul jne sõitma
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 aastaga 14 k . Päris hästi vastu pidanud , ml healjuhul 5k . aga upita paar pilti.
Re: Pitsa Cpi Aragon Gp|2008 2 aastaga * , anna andeks. Muidu CPI Aragon on vihase välimusega , aint esituli on jamh.
Midagi taga teinud pole, ainult sõitnud. Arvatavasti see aasta enam ei sõiida, aga mine tea. Läbisõit on umbes 16500 millegagi.
no see oleneb kilogrammidest, kui kutt on saja kilone siis arvata on, et 3-4 pitsat ennem kui kõht täis saab
Osadel cpi'del jah mikuni ja dellorto, näiteks minu CPI Formula R'il on dellorto, sõbral mikuni... Kerge küsimus ka suuremale ringile, et ega ei tea mitu mm see dellorto võiks olla? Väga ilus ja kiire roller ka muidu, kadetsen.
Sa videot ei viitsi nyd kuhugi üles panna kui masin tuunitud , maina kiirendusest ja lõppust ja täpselt mis seting sul peal on präegu?