Masinal tõmbas midagi vittu täna. Hakkasin Tartu poole sõpradega minema ja suri välja lasin gaasi maha ja tõmbas uuesti tööle ja suri välja ja enam tööle ei saanud ja ei viitsind jamada. Eks vb vaatab kunagi üle mis äda on.
aga vaata küünla juurde vb piibu juhe vms aga muidu mis seting on mootori ja vario poolelt sul ültse peal präegust?
Hetkel ei ole huvi eriti vaadata ka. Talvel niikuinii taga vast midagi ei tee ja uue silkuga oli ls ka juba piisavalt. Vb kui vaja siis kolvirõngas ära vahetada. Kottti vast ei jooksnud. Mis mul seal on 4,5 g rullid,malossi kollane survekas,malossi kollased sidurivedrud. Fusioni rihm. ZX ja bobotech 50 silku.
Mul murdus ka muidu see silku kõrv ära ja suri välja.. ma tegin karpa endal ilusti puhtatks ja töötas nagu uus kena masin on muidu endal sama aind hõbe ja punane
so, ta jagab rollerist vast rohkem kui mõni teine liige. Oleks karpaviga oleks ta vast korda teinud juba.
Palju sul se bobotech silku maksis ja kust ostsid , vb oli eelpool juttu aga ma ei pannud tähele küll kui kiirelt läbi sirvisin .
Kena värvilahendusega roller on.Suunatuled alati aragonidel meeldinud.Spido on ka väga seks 8) Seni kuni masin sõidab on jummala nummi ju...
Mine osta uued gripid endale rsk. See jumala kõva roller, s*taks hästi vastupidanud ja iga asjaga ei pea tagal sõitma ka.
Sinu võrr ei lähe siis ka tagale kui korviga telliskive tagatule külge panna. Sul omamoodi idiootne loogika. Arumai saa kuidas saab tagatule külege korv panna. Kümekorda mõtle üks kord kirjuta ja millejaoks on mul vaja masinat lõhkuda?