Kuna hetkel jalg kipsis ja kodus oli megaigav siis otsustasin kondleid lihvima hakata. Lihvisin siis mõlemad tagumised küljekondlid heledaks nii et värv täitsa maha et näha kuidas valge sobib. Hetke seis siis selline: http://fotoalbum.ee/photos/Pitsuu/76196313
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) Pilt nr 7 oleks ilus Aga minu arust see punane sadulanahk ei sobi sinna mitte kuidagi. Vaata mingit teist värvi natukene Kõigest MInu arvamus
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) Võtsin selle hääletuse maha, see oli nagunii aegunud ja tulemusi polnud ka.
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) ma alles eile panin selle, mul oli vana hääletus aga ma panin uue kohe sinna samma
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) Miks mitte, mis värvi siis selle asemel? See punane mis praegu piltidel see pole täiesti kindel veel kui ostmiseks läheb saab vaadata ju
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) miks sa just punasega teed, tee näiteks pärlmutter musta ja alpine white. seest must ja väljast valge näiteks :lol: :lol: :lol:
Re: PitZuu Cpi Oliver City 06 ( Vajan teie arvamust ) tsepeiile ei sobi minuarust valge värv eriti ...