Pokerhentz- i SACHS X- ROAD

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by pokerhentz, Mai 23, 2010.

1. fcuk

fcuk New Member

150
    0
    0
    minekanni hents:D
    ostsidki ära selle:D

ei aga edu siis sellega :p

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kindlalt õnnestub kui õige ratas on, selge see et rs125 või muud suurt panni 50seks ei valeta.

3. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    Vahepeal sai muretsetud GPS-i hoidja, sest enne olid masinale juba installeeritud sigaretisüütaja, kust voolu sai.
    Kohe on tulemas ARK-i eksam, aga selle masinaga ma küll sinna ei lähe :p , nimelt sellega on et pea võimatu kaheksat väänata, sain korra külje maha ka :roll:

pilt: [​IMG]

4. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    arvad et mendid nii lollid on w:D vaata mootorit
    Muidu kena pill

5. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    hull point pildil numbrimärgile valge laik panna, videos ilusti näha see juba ju :D
    aga masin on ilus ja hoidsin isegi kuulutusel silma peal

6. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    siis kohe ei hakka silma :D aga lugesin et sachs x-road 2008 aasta versioonil peaks olema hoopis mingi itaalia mootor, huvitav kas see vastab ka tõele...

7. Mart L

Mart L New Member

14
    0
    0
    Kaua on aega läinud umbes nende A1 lubade tegemiseks? Oli raske või kerge?

Muidu nice ride 8)

8. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    Mul B1 kat. teooria oli juba enne läbitud, sellepärast ma eriti teooriatunde ei pidanud võtma, aga ega seal midagi rasket pole, õpid seadused pähe, oskad ratast valitseda ja saadki load kätte.... ja autokool võtab aega umbes kuu, sest on vaja läbida 20 sõidukorda...

9. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Misasja? :eek: Selle vörriga teeb ju kaheksa ära ka kinnisilmi:) Ise sain 217kg kaaluva rattaga 125cm3 mõeldud kaheksa laisalt tehtud. Selle 121kg asjaga on nuusates juba teha.
    A1 on 25 sõidukorda.

Peal on sellel Morini poolt toodetud kone.

10. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0
    Nüüd sa küll eksid, vb see oleneb autokoolist kah aga paljudes tuleb teha ikka 20 sõidukorda.
    link kah kus on see selgelt kirjas http://www.motohunt.ee/?p=A-kategooria nüüd sa ei saa vähemalt hakata mingit lolli juttu vastu vaidlema.

11. pettasaanu

285
    0
    0
    Ei vaidlegi, seaduses ka muidu 20h. Osad koolid panevad 25h. Võid ka 20 asemel vähemaga pääseda, kui sõiduga eeskujulikult hakkama saad. Ise küll 20h ei teinud.

12. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Sõidad hetkel ilma lubadeta ringi ?! LIke me ?! Mul endal autokool pooleli ja peab tegema 20 sõidukorda. Võta peeglid maha ja siis suht norms. Varsti paneme joonele..

13. pettasaanu

285
    0
    0
    Peavad küljes olema. Moe pärast tehas neid külge ei kruvi.

14. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    asi pole kaalus... masina pöördevõime on ikka väga väike....

15. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    ARK-is teooria tehtud ja 1 samm lähedamal lubadele, aga vahepeal suutis masin maha kukkuda, nimelt peale sadu oli maa pehme ja jalg vajus maasse ja selle tulemusena murdus peegel küljest :roll:

16. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    peegel nüüd tagasi pistetud ja load ka pmst. käes, aga kui keegi teab mõnd head hoolduskohta, kus tehakse kõiki masinaid olenemata märgist võiks teada anda, sest Sachsi esindust eestis ei ole :roll:

ja muidu plaan ka veljed ja küünlakaitsmed mustaks värvida, välimus peaks ikka julgelt paranema, sest hetkel need veljed suht inetud. näide:http://www.youtube.com/watch?v=FSzzjoFdWHs (4:46 on selline pilt nagu mul plaanis)

17. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    Hei, load käes ja nüüd saab rahulikult paarutada... Ilmad on hetkel jubedad, niiet eriti veel kilometraaži suurendanud ei ole, aga kindlasti on veel plaanis :).
    Masinal midagi veel muutunud ei ole, aga panen paar uuemat pilti:

pilt:

pilt:

18. koty

koty New Member

166
    0
    0
    Sellele kuidagi kodarvelgi ei saaks alla panna? Oleks nagu minu silmis ilusam :D

19. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    veljed värvin mustaks, siis peaks olema normid... endale ka eriti need hallid ei istu

20. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16

Jaga seda lehte