Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a sellele pistikutele mingit ümbrist vms ei pane? lähevad kokku ja säde kadunt :lol: edu!
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a +1. Siiani suht porr jah... Isoleeri ümber või termokahanevat ja siis vähe etem.
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a Võtta tagu porik ära Sebbi kuskil Underteil ja siis taga velg ka ära ja siis on nice 8)
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a sai täna vähe möllatud ja midagi stuntbari laatset leiutatud eks seda veel natuke viimistleb ja vaatab lõikab vähe tiibasi maha ja nii aga hetkel selline.
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a Jummel küll mis porri selle masinaga,kahju hakkab lausa :roll:
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a Ei saa aru.Miks neid nö ''stuntmasinaid'' nii palju tekib?Lõika need külje pealt minema.Tundub veits pikk.Vaata,et see sul ära ei murdu.
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a minuarust sa rohkem keerad seda boostrit pekki kui korda teed , juhtmestiku tegid täielikult pasalt.
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a ma tahaks näha kedagi kes juhtmetega paremini oleks teinud. ma tinutsin sinna need kuradi klambrid, et saaks need küljest ära võtta nii moodi, et saaks külge pannes juhtmed õigesti kinnitada uuesti kokku pannes, nii, et sassi e läheks kuna keegi oli pannud sinna vahele mingid mustad juhtmed ja kui oleksin tahtnud blocki alt ära võtta ja selle tagasi panna siis peaksin terve juhtmestiku lahti kiskuma, et kokku tagasi saaks kui te ei tea miks ma midagi teen siis ärge tulgegi siia. + stuntbaril on otsad lühemaks tehtud ja grundiga üle värvitud ning alati saan stuntbari küljest ära võtta nii mutri kui 2 poldiga, pole midagi keerulist, ma ei ehitanud seda raami külge kinni, nii et minge lasteaeda oma jutuga. kui ei meeldi siis mai tea tõmmake nihii siit !
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a Igaüks võib avaldada siin oma arvamust.Kui ei meeldi kriitika,siis nahhui sa selle teema tegid?Võis kirjutada ka,et ''stuntbar-i'' ei hinnataks rangelt.
Re: roheline- Yamaha booster spirit 2002.a mingi egert. kohe kui raha tuleb siis kohe ümber kirjutamine ka