Viljandis tean ühte aeroxit, stock summutiga, taga on kiivriboks millepeal on sinine vilkur. Veel on Malaguti Firefox vms, ka stock ja vilkurit ei näinud. Masinad seisid paarpäeva tagasi ARK-i ees numbrimärkideta. Võibolla neid politsei rollereid veel siin.
Ma Viljandis ainult seda aeroxit näinud, vana sõidab rattakiivriga ja istumisasend pole ka üldse lahe :lol:
Tegelt nad on üldse lambid vennad, kui trahvi tulevad tegema, siis tehke neile ise trahvi. Türil siin neid troppe pole ja ongi hea, ei riku rollerijuhtide mainet ära..
on , tuttav ment rääkis , et politseil pole raha et osta motokiivreid , nh pole ostetud nagu , et ei või ju sõita muidu
Ega nad sõita kah ei oska kui taga aeti siis üks ment käis tallinnas neosega ikka niimodi käbla et isegi püksid läksid tal katki.
Pekki, olen ka rolleriga käna käinud... ja ei kommenteeri sellekohta... Kuid häirib see et nhh.j kõikidel selle BMW-ga on... Sama hästi võiks öelda, et mingi ford pepus kinni, miks just BMW peaks olema, ?? Jäääb arusaamatuks, :roll:
Ei viitsi üles otsida kus algne postitus tuli, seega kirjutan otse siia. Politsei tohib teatud liiklusreegleid eirata kui on tagaajamine või tähtis väljakutse, ega kui sa autoga eest ära paned nad punase tule taha seisma jää ning pärast 50ga järgi tule. Lisaks ma tahan näha kuidas sa ikka 500selt bikelt eest ära paned oma punnvõrriga, sirge tee on siis enam eest ikka ei lähe sa kuhugi.
Ega ma tegelikult postitanudki seda ainult sulle, ma ei viitsinud välja otsida kus kasutaja "kristokx" oli selle algselt postitanud, seega ma panin selle sinna