Tartus on neid täpselt kaks ja sõidavad nad üpris korralikult. Ei ole mingid pasad ja jah väidetavalt üle 80 km/H! Aga jah tavaliselt nad sõidavad toomemäe ümbruses tartus, kuid olen näind ka annelinnas ja hiinalinnas!
Kurat, ma ei saa aru, kes te siin räägite, et lollid mendid hõhõ panid urna kui bike megakiirusel neil eest mööda sõitis, ma usun et 90% siin postitajatest on ise ka pikali käind rolleriga, head lollid te olete hõõhõõ sõita ei oska. Rahunege maha, küll te kunagi austate politseid siis kui teil endal mingi BMW persses kinni ja abi on vaja..
Siis lähed Easyparts.nl ja tellid seal stage 6 rehvi. Ostad motodepoost nahkjope ja Arai krossikiivri. Siis ei peaks nad sulle ohtlikud olema
Keila mendil on Nrg.Ostetud motomulgiärist.Samasugune nagu mul oli alguses.Aga värviti yle ja panid Politsei sildi kylge.Telekast kah veel näitas ykspäev toda.Vilkur vb perse all vingub Aga tollel oli seal õige kiiver kui näitas.Võrumaal pole yhtegi rolleri menti ja pole n2inud kah.
Ei tea õeldi veel et riik hoiab kokku.Ja linn kingib siis mendile 200k maksva atv.No taevas tule appi no mis räägitakse et aastas hoiab täna mingitele tegelastele 1m kokku.MIs kasu kui veerand mill l2heb atv peale.
ma olen neid kymcosi näinud rikuvad liiklus eeskirju, sõidavad jalakäijate teel tõmbavad rk maine alla :-x