Politsei rollerid !!

Discussion in 'Jutud' started by kohilapoy, Veebr 27, 2008.

1. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Priidik küsis mentidelt, kui siin oli rolleritestipäev, et kas võrus ka politseirollereid on, vastus oli eitav ;)

2. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    See mingi konstaabel kellele eile cpiga 160kmh radarisse lasin, ütles mulle, et Tartusse tuleb 4 Tsinsu Black Editiont ja kahel pidavat Nos ja turps olema. Karm ..

3. kev

kev New Member

146
    0
    0
    no ei tea siis igatahes 1 mendi maja ees seisis teisipäeval.

4. kristokx

kristokx New Member

218
    0
    0
    Nendel mentidel võivad kasvõi 500 biked olla , aga linnas nad ei saa ühtegi rolluvenda kätte kes vähegi sõita oskavad , sest nemad peavad sõitma korralikult .. siis kui sina süstid mingist 5 autost vahelt mööda siis tema peab jokutama neil sabas .. ja siis näeb ta ainult sinu tagatuld ja ongi vsjo.. ;D

5. -Keeway-

-Keeway- New Member

33
    0
    0
    Politsei võib LE teatud osasid eirata kui ta kedagi taga ajab.
    Mis sa arvad et kui mingi vend tartu maanteepeal 200ga mendil eest tõmbab siis ment jälitab teda 110-ga ?? Vaata vahest nt. raportit inimene.

6. ruukki

ruukki New Member

333
    0
    0
    õige

7. shenris

shenris New Member

111
    0
    0
    Vanalinnas liigub pidevalt 2 tk. Mõtlen Tallinnat. Seal just kritiseeriti, et politsei sõidab kõnni teel, kuid seal võibki sõita kõnniteel ja lihtsalt teel, kuna see mingi õueala, ning üeldi, et isegi autod võiks sõita seal, kui see ei ohusta inimesi

8. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    kas vanalinnas teatud kohtades ei ole ainult valdaja loal sõitmine lubatud ?

9. shenris

shenris New Member

111
    0
    0
    minu teada mitte, aga võib-olla on mõni üksik tänav ainult. Seal on rohkem selle parkimisega probleeme, kuid see mida enne rääkisin oli kuskil ajalehes minu teada kirjas.

10. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
    Tln lasi staabi juures kaks menti neostega. mingi pohhuilt vastassuunast ja mida hullu veel.. suht hull..
    Ja veel olen näinud neid kymkodega ringi laskmas. ja turvaks on veel mingi atv ka kolmandaks sappa saadetud :D

11. tehscooter

tehscooter New Member

630
    0
    0
    Eelmine aasta nägin Tartus suvel 2te rollerit. Rohkem näinud ei ole kui üks kord.

12. DDF

DDF Member

248
    0
    16

Ka siis ei tohi, kui nad on eraldatud pideva joonega! Tohib sõita ainult sellel teel, mis on spetsilt mõeldud kogu ulatuses jalgratase jaoks!

13. J2nx

J2nx Member

213
    1
    18
    kui on eraldatud siis minu teada tohib

14. MRT

MRT New Member

125
    0
    0
    ei tohi siis, ainult spets rattateel tohib

15. kase89

kase89 New Member

1
    0
    0
    Eelmisel suvel ehk siis 2007 aastal oli endalgi võimalus näha menti rollu seljas. Juhtus see Tallinnas Stroomi rannas. Minu mäletamist mööda on ka seal jalgrattatee ja kõnnitee kõrvuti, see mis liigub männimetsa servast hipodroomi poole. Omal veel rollerit ei ole, siis ka ei olnud aga sõitsin jalgrattaga seal ning märkasin ees liikuvat rollerit, politseinik seljas. Sain ise ka aru, et nii ei tohi sõita. Aga ei taha viriseda ka. Rattaga sõitsin suure hooga mööda. kompuutri peal sain igatahes 48 km/h kätte :D
    See selleks, ikkagi rikuvad nad ise ka liikluseeskirju ja see häirib tõesti. Rolleri marki kahjuks ei teadnud kuna polnud aega uurida.

16. DDF

DDF Member

248
    0
    16

Tööülesandeid täites nad reegleid ei riku!!!!!!

17. J2nx

J2nx Member

213
    1
    18
    siis neil oleksid pidanud vilkurid töötama :D

18. ruukki

ruukki New Member

333
    0
    0
    paneks kah rollerile kleepsu peale - politsei , ja helkurvest selga ning hakkaks stroomi rannas ringi laskma.

19. DDF

DDF Member

248
    0
    16
    Alati ei vilgu;)

20. marsaar

marsaar New Member

5
    0
    0
    eile nägin ühte tallinnas. mees oleks käbla pannud napilt :)
    (esimest korda sõitis, pakun)

Jaga seda lehte