Politsei tegevus.

Discussion in 'Tuuning' started by massu, Apr 3, 2006.

1. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Eks kevadel hakkab nägema, mis Kohilas saama hakkab. Üks inimene politseist lahkunud, kes näkku pani.
    Kuid üks noor on juures, ei tea kas hakkab rollerijuhte ka piinama. Loodame, et suhtub ikka hästi :)

2. vol-com

vol-com New Member

231
    0
    0
    Keegi rääkis , et alati kui kui kooli tuled hommikuti siis mingi ment istub seal parklas ja küsib lube. :roll:

3. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Sügisel paar korda oli nii. Näitasin endal autojuhilube, siis oli mokk kinni neil ;)

4. Kaasik

Kaasik New Member

16
    0
    0
    Eriti julm kui selline asi peaks Eestisse tulema.
    Ma ei julge oma masinat siis välja vist ajatagi :?

5. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0
    Ei no kui nad niisama lube kontrolliksid siis ma näitaks ka oma autojuhi lube. See pole hullu midagi. Aga kui nad hakkavad huiiama ntx siis kui radarisse mingi suurema hooga lendad. Siis on jura... Ei tahaks küll ilma jääda enda omast.. :roll: Et kuhugi ekspertiisi saadetaks vms.

6. T0rque

T0rque New Member

1
    0
    0
    See on Bullsh*t!ma ei usu et see on v6imalik eestis!!!ma elan kakumaest ja mul pole probleen jalutada ara politseist!!!kakumaes palju kohta kuhu saab run away!!!paha eesti keel mul on sorry...))) :oops: :p

7. -Aprilia-

-Aprilia- New Member

194
    0
    0
    NJH... meil kah siin Pärnus oli veits mentidega probleeme :D Räägin siis oma jutu.
    S6itsime kasutaja HEINAMiga pärnu poole tal põles algul 1 esituli ainult , siis mingi j6udsime raegüla raudteeni ja vaatasime oii blaad Koppel (Pärnu k6ige m****m ment) v6ttab rajalt maha :p , siis mingi hakkas seal mässama jne , tal oli paariline kah kaasa kumbki meist polnud varem trhvi saanud ja ta paarimees utles et laseme nad hoiatusega minema et miss ikka esimene kord alles juu :|
    Siis koppel kohe , midaa ei lase midagi vääname trahvid ära kohe ja k6ik .
    Nii saime trahvidega uhelepoole ja siis vana utles tavai lykkake oma PUNNID(Rollerid :p ) Nüüd SINTI-meil siuke : midaa v***u nüüd veel
    Sinti kah jala lükkama :lol: , kuigi Koppel oli ise seal mendi bussiga ja oleks vabalt v6inud rollerid peale visata ja meid sinti ära viia , aga EI...
    Vanad olid kavalad kah raisk , s6itsid sindi poole ette ära ja h*i me kah teadsime juu kus nad patrullida v6ivad nii et s6ita kah ei saanud :lol:
    Ja selline väike jutuge oligi :D :wink:

8. heinam

heinam New Member

271
    0
    0
    seda ka et pärnust sinti on üle 10km :D

9. Erxxx16

Erxxx16 New Member

10
    0
    0
    vahet pole kas eestisse tuleb see või mitte...
    kui roller on mootori poolest selline nagu poest ostetuna et pole piirajaid maha võtt siis sa võid nad lihtsalt pikalt saata...
    tean seda ise juba...
    mind mitu korda vahele võetud aga olen alati saanud vabaks...ja roller jääb alles

10. ragz02

ragz02 New Member

76
    0
    0
    no arvan, et enamusel on piirajad maha võetud.

11. Erxxx16

Erxxx16 New Member

10
    0
    0

siis pead nii prof sõitja olema ja eest ära laksama :D

12. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Et neid rulle ja kõike muud ära hoida siis: peab linnas sõitma ikka normaalse kiirusega mitte lahedat mängima, kui ületada 5 üle lubatu siis politsei ei hakka protokolli koostamagi, parem oleks, et load ka oleks ja sõiduoskus ning silmad lahti :D:D niipalju siis minu poolt, eks tulevad ka rullid kui üha enam keegi jõhkralt end ribadeks sõidab ja nii edasi, nii see saksas alguse saigi ! See küll kahtlane et pärnus on, ma hästi ei tahaks uskuda seda. Oleks räägitud juba sellest.

13. marekx8r

marekx8r New Member

423
    0
    0

Saksas kiirusepiirang 25kh/h :lol: ,honda rolleril tuli dokumentidega kaasa paber,kus kirjas pandud 25/h piiraja aga õnneks polnud sellist piirangut peal :lol:

14. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    tava mendid pohka, näed neid vähemalt ja saad siis vastavalt tegutseda, aga just salamendid:D:D, keegi pärnus veel salamentide autosid teab?, yks on hall masda, ppp on tähtede kombinatsioon, taga toon klaas

15. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    nüüd on uued kolmesed bemmid ka mentidel, toon klaasidega nissan primerad kah - eravärvides mõlemad autod.

16. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    täna nägin pärnus paraadil politsei värvides bmw m3, suht uus, ja vinged vilkurid ka peal

17. marekx8r

marekx8r New Member

423
    0
    0
    Eesti rullidele hea konkurent see M3 :p

18. sääks

sääks New Member

409
    0
    0
    Mendid ostsid M3-me , Rullid tulevad järgmise kahe aasta eelarvest :D .

19. Kunnar

Kunnar New Member

237
    0
    0
    Eestis ongi uued 3.seeria bmw-d politseil.

20. verxXx

verxXx Member

172
    0
    16
    Mul isa ütles et kunagi said nagu salamendid Pärnus autodele numbrid kus oli PPP ehk siis Pärnu Politsei Prefektuur.

Jaga seda lehte