Politsei tegevus.

Discussion in 'Tuuning' started by massu, Apr 3, 2006.

1. tegija99

tegija99 New Member

144
    0
    0
    mu enda yamaha dt 50r polegi sääneest asja originaal sumpsi ja värkidega läheb 70.75 välja ega ma midagi teha ei saa nagu

2. Tann

Tann New Member

466
    0
    0
    huvitav kas keegi juba millegiga vahele ka jäänud w?

3. tegija99

tegija99 New Member

144
    0
    0
    mul vedas ükspäev et ment ei mõõtnud mul oli linnas 70 rauas ja lendasin kõigis mööda kõik võeti maha aga saime aind hoiatuse et lube polnud

4. JarTs

JarTs New Member

2
    0
    0
    Ise sain 26 aprill siis trahvi kätte :D

Olin 49cc ja 125cc kokkutulekul ja öhtul kui hakkasime helsinkisse minema siis tikkurillas tömand rahvas vahele. möned pääsit läbi ja möned mide ja mina ei pääsenud :D

Siis minu enduro panti selle testeri peale vöi mis ta nyyd eestikeeles on ja 103 läks välja

ja 90euri trahvi :D

Möned videod siid kokkutulekust kui kedagi huvitab (enta oma pole veel valmis saanud)

http://youtube.com/watch?v=7G5neLw8HFU&feature=related

http://youtube.com/watch?v=TAqPJH-xWUw&feature=related

http://youtube.com/watch?v=zbPUE5rD570 siin siis vödab ment vödab meid maha mind siin videos pole

5. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
    Normaalne :lol:

6. Kaasik

Kaasik New Member

16
    0
    0
    Ühel läks vist ainult 30 välja ? :D
    Aga sellel speedfightil tuli 70 päris lebolt.

7. JarTs

JarTs New Member

2
    0
    0
    sitaks lahe yritus on kui mingi 600 matsi on koos.

Aga siis on nats sitt nagu eelmine aasta oli kui söidsime kolonnis siis mingi ahv tahtis hakkada nokka peal söidma seal keskel aga tömbas yle mingi 6 matsi söidsit otsa.
    sellele vennale kutsuti kiirabi

suht räige ikka kui mingi 600 matsi kolon on ja umbes 3-4km pikk

8. Kalev

Kalev New Member

147
    0
    0
    Mind juba kakskorda see aasta maha võetud.
    Täna oli teinekord. Sõber oli ka peal ja tal oli tavaline bmxi kiiver:D.
    NOJA tuleb maanteel vastu siis mendi subaru, keerab otsa ringi ja pani vilkurid tööle, ega midagi jäin seisma siis.
    Esimesena küsitakse vana oled ja siis dok. Siis küsis ka veel rolli doke, neid mul polnud.
    Muidu kõik korras. Üldse ei põe neid mente, na**** te põete neid;)!

9. Hype

Hype Member

96
    0
    6
    ega jah sain ka trahvi , 600.- , 19 km/h oli üle

10. kala

kala New Member

1
    0
    0
    Ega midagi rasket ei ole ju , :D
    paned luti põhja ja kiivri peast ja ongi kitsed kadunud .
    On ka teine varjant, kuskile tänavate vahele või metsa ära .

11. tegija99

tegija99 New Member

144
    0
    0
    ma sõitsin 40 ala peal 70 ment võtis rajalt maha midagi ei teinud aind kontrollis dokumente

12. ruukki

ruukki New Member

333
    0
    0
    oleneb mendist.. m6ned on normaalsed.. siis annab 2ra r22kida.. et oh jah.. jutus nii ja v2rki.. osad on t2iega mägrad.. väänavad ikka räigelt ära

13. Silllu

Silllu New Member

50
    0
    0
    Raplas ja selle ümbruses sa küll normaalseid mente ei kohta :lol: :lol:
    need mendid on siin püha viha täis sest nad ei ole vähemalt juurus(üks apriliavend jäi vist seisma ise :lol: ja ühele keerati ette ) :lol: kedagi kätte saanud :lol: :lol:
    kui kätte saavad siin kellegi siis väänavad max trahvi arvatavasti :lol: :lol:
    tõmmake iga eestajamise peale lenksukondlile kriips, kunagi lugege üle, jagame muljeid siis :lol: iga kriipsu kohta oma jutt

14. jorma39

jorma39 Bännitud Bännitud

432
    0
    0
    raplas väänti sõbrale ka trahv ära. 2 päeva oli 16 saamiseni. liikluseeskirja ei rikkunud.

15. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    palju ??

16. Grave

Grave New Member

339
    0
    0
    Ega siin rapla maakonnas ei ole ja normaalseid mente. kurat sõitsin autode vahel 60km/h nuh autodega ühes tempos võttis maha ja hakkas mingi mölisema, ma mingi et nahhui oleks pidanud siis 50ga ees tolknema? ja siis lasi minema :D

17. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    traa vedas :D

mul kaa mingid mendid (ei tundnud) võtsid kinni hageri tee peal ja küsisid documente . esialgu ütlesin et pole ,siis hakkas küsima a kus ta teab kui vana ma olen siis ? mainisin vaikselt 15a. ja minumeelest kuulis aga jh.(väga vedas et ei kuulnud) . aga siis tuli meelde et mul õpilaspilet kaasas andsin selle . vaatas tykk aega seda ja taevasse ja arvutas :D ja arvutas 16 kokku vist :lol: kuna 2008-1992=16 aga kuid ei osand arutada vist :lol: ja siis andis tagasi ja ütles et ma korralikult käega suunda näitaksin ja tagatule peale paneksin :lol: :lol: joppas :lol: :lol:

18. McHelari

McHelari New Member

147
    0
    0
    põltsus seisavad maja nurga taga ja kui kiiremini tuled, siis saad nii, et koliseb. :roll:

19. t210d4

t210d4 Member

367
    0
    16
    ega 16 tuli jah aga ega ta vist kuud ja päeva ei vaatand vedas ikka :D
    aga noh ise pole veel mendiga tegemist teind.

20. sääks

sääks New Member

409
    0
    0
    10 mai oli siis selline case . Pidin sõbra pool km eemale viima , ühte risti . Polnud : tulesi (ültse gondleid) , mul lube , tagaistujal kiivrit . Mööda kõnniteed l2ksin vaikselt , s6ber viidud , hakkan tagasi s6itma ja kuked , era sinise passatiga . Mõtsin et V***us kh , mingid GIN'id istmeall . Autos puhusin orantsi , olin veini joonud mingi 3 h tagasi nats . Kokkuvõte: (oleks saanud keerata nende asjade eest) Load, peale 11 väljas 15 aastane, polnud tulesi , polnud lube , tagaistujal polnud kiivirt, puhusin orantsi , istmeall alkohol(omamine siis ) ,jalakäijate teel sõitmine ,ja rohkem polegi vist. Enivei protokolli sain ainult lubadeta sõidu eest , ja selle üle pääris õnnelik . Maksan ise ära vist , ei hakka häirima vanemaid :D . Polnudki vägahullud mendid .

Jaga seda lehte