Tahaks näha sellist rolleristi kes niisama töristab linnavahel 45 km /h ! Sellise asja peale lähevad autojuhid veel rohkem marru hakkavad sõeluma ja signaalitama. Kus siis siin see õigus on, kas sõita 45 km /h linnavahel ja sattuda autojuhtide viha alla või sõita 55-60 ja saada lubatud kiiruse ületamise eest :lol:
JUST !, mul isa kah samamoodi viriseb et võiks liikuda need võrrid linnas(eks ta kohtab freedosi tihti) .
elu hädapätakad on ikka mõned autojuhid ma parem sõidan kiiremini ku varsti tuleb auto tagant ja sõidab üle lissalt
Eestis on olemas rullikud juba ja Eesti Politseil on õigus roller konfiskeerida kui on mingi kahtlus, et mootori töömaht ületab lubatut, saadavad ekspertiisi ja kui leitakse nn " tuuning asju " siis need eemaldatakse ja sina neid tagasi ei saa + maksad töötasud , uued stock jupid ja trahvi. Vot nii on lood juba Eesti Vabariigis, tehke parem nii, et võtate rolleri arvele ja teete A1 Kategooria ära, on load ja pole probleemi, kui just kiirust ei ületa või kiivrita sõidad
Aga mis on tuuning juPP? Kas see kui mul on siduritrumli peale kirjutatud MALOSSI , siis konfiskeeritakse onju , ei. Põhiline on 70cc silku ikkagi , ja muud ei saagi niiväga olla ju ,kui sumps, siis ütled et ostsin varuosadest ja mis krdi soprt .
Te jah mõtlete, et politseinikud on lollid, debiilikud ja muud uroodid aga te eksite. Mis te arvate, et nendest keegi pole siin Rolleriklubi foorumis ringi nuhkinud ja uurinud mis jupp mida juurde annab ja mis välku ja pauku veel teeb 8)
Sportsumps ja teine variaator pole keelatud kuna see vastab euro nõuetele.Sellist asja ei saa ära võtta ju aga 70cc kohta käib see küll :roll:
Ei vasta ju euro nõuetele, sul on variaatori piiraja seib maha kruvitud vot teile nalja. EDIT : Sportsummutajate kohta ajavad nad CO2 taset taga.
kuidas koonusega asjad on ? too ka keelatud ? ja kui varios on rullid ja vedrud ainult vahetatud ei saa midagi teha ju :roll:
Mis jura sa ajad? Kuurat, te targutate, kui midagi kindlalt ei tea :roll: Koonus on lubatud, kui ei ületata tootja poolt antud helitugevust dB-des! Ja mis kindlustus? Ülevaatus ehk ARK on see koht, kus vaadatakse su autot, et kas ta vastab nõuetele! Mõttetu ju sellist nonsensit ajada siin!
Ahh, loll saab ka kirikus peksa :lol: Ühte tuttavat ei tahetud lasta ka läbi, kuna Vito bussil on 17" veljed Ui kus ma naersin ja läksin uuesti kohale ja lasti nagu lipsti läbi :wink:
Ma pole ikka sellest totakast värgist aru saanud ,et miks rollerid üle 45kmh sõita ei tohi , võiks mingi 50-60 olla , siis ei oleks kellegil ees jne :?