Noh ja millest ma rääkisingi, seda et 50cc tuuning masinaga sa veel võid mente niimodi lüpsta aga kui ta juba 70cc on siis enam see ei päästa. See GSX1300R teema tõin lihtsalt näiteks. Kaspar.
Krt, hea et nüüd tean Muidu lasen alati pikematel otsadel põhjavalgusega. e: Kas ainult maantee peal sõites ei tohi põleda ? Ma mõtlen et kui kuskil õuealal tsillin, sõidan edasi-tagasi, siis võib põleda ?
on see kusagil kirjas ? seadustes vms ? kuna ma lasen koguaeg põhja valgusega ringi oma kuu aega juba :roll:
Kes siin ennist 25 km/h keset trassi uimamisest rääkis, siis seadusega on keelatud põhjendamatult aeglaselt sõita/teisi takistada. Ostke saksamaalt 25 km/h piirajaga joller ja laske käia.
Seoses selle põhjendamatult aeglase sõiduga, siis kas ma tohin teist rida kasutada möödasõiduks, kui politsei sõidab mu ees esimesel rajal 30 km/h 50 km/h alas? Liikluseeskirjas on öeldud, et mopeedijuht tohib kasutada teist rida ainult vahetult enne vasakule keeramist ju. Mitu korda ment nii teinud Sõpaka peal...
sellele küsiks kohe otasa sellise küsimuse: kas mitte punaseid neoone ei loeta lisa taga tule alla..? mingi teema oli sellega.. võin ka eksida..
seadustes on kirjas jah, et ei või olla isepaigaltatud tulekesi ja põhjavalgus kuulub nende hulka mootorsõidukil!
Kunagi kuskil saates rääkis ka keegi sellest, miks põhjavalgus on liikurvahenditel keelatud. Põhjus imelihtne - põhjavalgus äratab kaasliiklejates suurt tähelepanu ning sellega seoses ei pöörata enam tähelepanu liikluses toimuvale vaid Sinu põhjavalgusele.
ei ütleks, vb suureslinnas. minuarust võiks olla lubatud ikka neoon. see on igaühe omaasi kas ta vahib seda valgustust või mitte. loodan, et tõrva mendid ei hakka näkku panema ja lubavad ikka edasi sõita neooniga :roll: