Mind pidas kohalik konstaabel 3 päeva tagasi kinni...sõitsin maanteel tema arvates liiga kiiresti(~85km/h). Muud ta ei öelnud kui: "Me oleme sellest juba rääkinud ju." Natuke rääkisin ja ta jäi vait,istus autosse ja sõitis minema.
Üldiselt ikka ei või. Kui politseinik lubab sul tutvuse poolest seadust rikkuda, on see juba väike korruptsioon.
ahaa. Et siis ongi nii et kui mul on mootorratta load olemas jne siis ma ei tohi ka 50 või 70 rolleriga kiiremini kui 45km/h sõita W? aga 125cc rolleriga tohib ikka w? see läheb mootorratta alla, ja 70cc samuti.
Onupojapoliitika. Need tüübid suht nokud, kes tulevad kiitlema, et oh, lasin mingi 100-ga radarisse ja siis ment lasi mind minema, jeje.
Mis seal siis halba, kusjuures ma ise küll poeks, kui jääks millegagi vahele, ma usun et kõvem mees on see, kes suudab trahvidest hoiduda, kui see, kes neid nö kogub
Elus ainult paarkorda olnud kokkupuuteid politseiga. Kõik on olnud seotud rolleritega või mopeedidega ja probleeme pole kunagi olnud ! Kas rutiinsed kontrollid, või lubade kontroll, või ükskord, kui päeval otsustas esitule pirn töö lõpetada , aga õnneks käituti mõistvalt!
Mul endal Derbi Senda, mis näeb välja nagu mootoratas, käikudega jne. Ma olen menti näinud vist 4 korda, ja kordagi ple mind peatatud. Ühekorra isegi päris lähedalt, kui ma ootasin selle endise Bally's kasiino ees valgusfoori taga Metodisti kiriku vastas. Järsku vaatan taha, oh üllatust, ment kõrvalrajas a ple mitte midagi tehtud. Pmst kui sa linnas üle 50 eriti ei lase, siis ple neil sind põhjust peatada. Aga kõige pullim hetk oli siis, kui olin Tallinn-Pärnu kiirtee peal, sõitsin selles jalgratturite rajas rahulikult 60-ga ja järsku läheb ment mööda. Aga mitte midagi, ment sõitis rahulikult edasi...
kui sa sõitsid 60 siis näitas see mendi radarisse migni 50 ning nad ei hakkanud sind lihtsalt kinni pidama.