Kui kahe korraga ei õpi, siis tuleks juba mingi 50k väänata, no kurat küll mida sa ronid sinna rooli ilma lubadeta. Ja kõik mendid tõesti ei ole munnid. Oleneb tujust.
aga see kelle autoga sõitsite, tema ei saanud mingit trahvi või ütlesite, näiteks et rottisin isalt auto ja läksin sõitma ja saite ainult teie selle trahvi 1500.- või isa või keegi, kelle auto see on saab kh ja palju või mis tehakse????
Kunagi ema autoga maha võeti siis, ise sain mingi 1800-. vist, vend kes andis sai mingi 600-800-. Aga no mul oli juba omajagu rikkumisi all ja vennal oli khm juhilubade trahv juba all 10 kilo ta sai miinimumi...
Kui vanemate autodega sõidate, siis kõige kindlam on öelda, et salaja võtsid. Kui autoomanik avaldust ei tee, ei saa auto ärandamise eest trahvi teha ja autoomanikule ei saa ka midagi teha, sest auto "varastati".
Hiljuti nägin Tallinnas, Lasnamäel Toyota L200, hall-sinisega, ees rauad, taga katus peal, toonklaasid. Sõitis minust lühikest sireeni lastes mööda kanalisse. Nägi välja täpselt nagu tavaline auto. EDIT: Sõber ütles et narkomendid hoopis.
Tekkis ka väike küsimus ,et kui mul on E-märgistusega sportsummuti mis teeb vähe valjemat häält kui stock ja selle hääle kohta tehakse kohalikule politseile kaebus, siis kas politsei tohib mulle määrata trahvi või keelata sõitmist ?